Roger Waters op 4 april 2023 naar Ziggo Dome

Photo credit: Roger Waters Press Kit

Zijn eerste echte, en waarschijnlijk ook laatste farewell tour. Roger Waters staat op 4 april 2023 naar de Ziggo Dome als onderdeel van de ‘This is Not A Drill’ tour. De kaartverkoop start vrijdag om 10:00.

Vorige week konden we jullie al vertellen dat mede Pink Floyd oprichter Roger Waters een show geeft in het Sportpaleis in Antwerpen. Toen was er nog niets bekend over een Nederlandse datum. Maar we hebben goed nieuws voor jullie, Mojo heeft vrijdag bekendgemaakt dat het creatieve brein achter Pink Floyd op 4 april 2023 naar de Ziggo Dome komt.

Kaartverkoop

Wil jij hier bij zijn? De ticketverkoop voor zijn farewell tour gaan op vrijdag 30 september om 10:00 in de verkoop. Mojo Weekly abonnees kunnen in de pre-sale al eerder tickets kopen.

De prijzen van de tickets zijn ook al bekendgemaakt. Voor een staanplaats (1e rang) en rolstoel -en begeleiders tickets leg je €95,20 neer. Als je kiest voor zitplekken heb je de keus uit 3 rangen. De tweede rang kost €106,40, voor derderangs kaarten betaal je €89,60. De goedkoopste tickets zijn de vierderangs zitplekken, daarvoor betaal je €78,40.

https://www.youtube.com/watch?v=YpU4EClgAr0

Spectaculaire show

Tijdens de show in Amsterdam kun je klassiekers als ‘Comfortably Numb’, ‘Us & Them” en ‘Wish You Were Here’ verwachten. Maar ook zijn nieuwste nummer ‘The Bar’ zal je zeker voorbij horen komen. Volgens Mojo wordt dit een show met een sensationele productie met niets minder dan een futuristisch 360-graden podium en adembenemende beelden.