5 x Audio Obscura op Amsterdam Dance Event 2022

ADE 2021
Photo credit: Tom Doms

Wij hebben de gehele ADE 2022 agenda voor je uitgeplozen en leggen graag wat bijzondere feesten onder de loep. Vandaag in de spotlight: vijf verschillende Audio Obscura events op twee verschillende indrukwekkende locaties.

Tijdens Amsterdam Dance Event loopt de hoofdstad over van artiesten, organisaties en anderen werkzaam in de elektronische muziekwereld. En in die tijdelijke meltkroes gebeuren er magische dingen. Zo heeft Audio Obscura op ADE naam gemaakt dankzij de organisatie van indrukwekkende evenementenop gebied van line-up én locatie. In 2022 keert Audio Obscura terug in de RAW Factory én The Loft.

Audio Obscura ADE 2022

Audio Obscura ADE x Peggy Gou presents: GOU TALK

De host van deze showdown op donderdag ligt in handen van een artiest die oppermachtig is op het gebied van opzwepende, energieke muziek die grenst aan house en techno. Peggy Gou nodigt met haar concept ‘Gou Talks’ nodigt artiesten uit wiens muziek, dj-sets en visie haar gedurende haar hele carrière hebben geïnspireerd.

RAW Factory
Donderdag 20 oktober, 22:00 – 06:00

Audio Obscura ADE 2022

Audio Obscura ADE w/ Dax J, Anetha, Hector Oaks, SPFDJ, Blawan

Zet je schrap voor het Audio Obscura ADE 2022 event op vrijdag, want ze hebben een major league techno-avond in petto. Het feest begint een uurtje eerder dan op donderdag, dat betekent dus een uur langer dansen!

RAW Factory
Vrijdag 21 oktober, 21:00 – 06:00

Audio Obscura ADE 2022

Audio Obscura x Adriatique ADE w/ Âme, Mano Le Tough, Sofia Kourtesis, Marino Canal

Op dag drie van het Audio Obscura ADE 2022 programma zal Audio Obscura de boel tot een goed einde brengen in de RAW Factory met een prestigieuze line-up, compleet met het beste in diepe techno en emotionele elektronica.

RAW Factory
Zaterdag 22 oktober, 21:00 – 06:00

ADE 2022

Audio Obscura Sunrise at The Loft w/ Peggy Gou, Hunee

Na drie nachten de RAW Factory te hebben uitgewoond, keert op zondag Audio Obscura terug in een van onze favoriete Amsterdamse schuilplaatsen voor een tweeluik. De organisator presenteert een Sunrise Session in The Loft met een powerhouse duo: Peggy Gou en Hunee. Een flinke dosis house en disco galore wacht op je in de intieme, adembenemende zestiende verdieping van de A’DAM Toren.

The Loft
Zondag 22 oktober, 07:00 – 14:00

Audio Obscura Finale at The Loft w/ Solomun B2B Adriatique

En dan is het toch tijd voor de finale. Op zondagavond vind je daarom een een laatste Audio Obscura ADE sessie in The Loft: de Sunset Session waarbij Solomun en Adriatique een b2b set zullen verzorgen. Verwacht een symfonie van ingewikkelde melodieën en diepe grooves tijdens deze laatste uren van je ADE-reis, terwijl de duisternis over onze hoofdstad valt.

The Loft
Zondag 22 oktober, 16:00 to close

Amsterdam Dance Event 2021
Photo credit: Marco Scheurink

Mis niks van Amsterdam Dance Event 2023

Dit jaar vind het Amsterdam Dance Event plaats van 18 t/m 22 oktober. Je kunt je uitleven op feesten zoals Awakenings, DGTL, Audio Obscura, Pleinvrees en Into The Woods. Onder meer de Gashouder, de NDSM-werf en de Johan Cruyff ArenA worden omgetoverd tot de dikste clubs ter wereld. Daarnaast zit het dagprogramma ook weer bomvol met interessante workshops en conferenties.

Festileaks doet uitgebreid verslag van Amsterdam Dance Event 2023. De hele week warmen we je op voor het festival in de hoofdstad met achtergrondverhalen en voorbeschouwingen.

Amsterdam Dance Event Logo

Amsterdam Dance Event 2022

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 19-23 oktober 2022
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.