Billy Joel exclusief naar BST Hyde Park 2023

Billy Joel komt in juli 2023 naar Londen voor een festivaloptreden. Het zal de enige show van de Amerikaanse zanger zijn in Europa.

De bevestiging van Billy Joel op BST Hyde Park betekent helaas dat we hem niet hoeven te verwachten op festivals in de Benelux. Joel, ondertussen 73 jaar oud, treedt nog vaak op. Maar dan wel in zijn thuisland, de Verenigde Staten. Een bezoek aan Europa is schaars en vindt meestal plaats in het Verenigd Koninkrijk. Hij is een van de best verkopende artiesten aller tijden en bekend van wereldhits als ‘Piano Man’ en ‘Uptown Girl’.

BST Hyde Park

Het Britse festival vindt verspreid over drie weekenden in juni en juli plaats. Volgend jaar bestaat BST Hyde Park tien jaar en pakken ze dus uit met onder andere Billy Joel. Afgelopen editie mochten ze ook al een prachtig affiche presenteren, met headliners als Adele, Elton John, The Rolling Stones en Pearl Jam. De plek op het hoofdpodium van de vrijdag is volgend jaar voor Joel gereserveerd. Bruce Springsteen neemt de mainstage over op de donderdag en zaterdag. Wie de andere headliners zijn, zal binnenkort bekend worden gemaakt. De pre-sale gaat maandag 3 oktober om 10 uur van start.