Advertisement

BLACKPINK naar BST Hyde Park 2023 in Londen

K-Pop sensatie BLACKPINK komt in 2023 naar Londen! De meidengroep geeft op zondag 2 juli het optreden, wat ook nog eens hun debuut is op de Britse festivals.

Wie kaartjes wil scoren voor deze show moet aankomende donderdag al klaar zitten. Tickets voor deze show gaan pas vanaf donderdag 27 oktober om 11:00 in de verkoop. Prijzen beginnen rond de €100,- voor een general admission ticket, maar kunnen al snel oplopen naar €350,- voor de VIP tickets.

De K-Pop groep is niet de eerste naam die BST Hyde Park bekendmaakt. Eerder werden al de exclusieve show van Billy Joel, Bruce Springsteen en P!nk aangekondigd. Het festival, wat gespreid over zo’n twee weken gehouden wordt, heeft nog heel wat headliners te onthullen. Maar met deze eerste namen, kan nu al gesteld worden dat het een ongeëvenaarde editie zal worden!

World tour

Het optreden op BST Hyde Park is geen onderdeel van de Born Pink World Tour. Deze tour vind namelijk alleen plaats in oktober, november en december van dit jaar. Op 22 december staan ze in een volledig uitverkochte Ziggo Dome. Dit is tevens ook de enige show in de Benelux.

Naast het optreden in Londen is er nog weinig bekend over de planning van BLACKPINK in 2023. Wie weet maken ze de oversteek naar het Europese vasteland, en zien we ze terug op Rock Werchter, Sziget of misschien wel Pinkpop!