Eerste festivalbevestigingen voor The 1975 en Queens of the Stone Age tijdens Pinkpop-weekend

Langzaam aan laten steeds meer festivals van zich horen. Met de eerste bevestigingen voor de Duitse zusterfestivals Hurricane en Southside kunnen we het geruchtenlijstje voor Pinkpop verder aanvullen. Onder andere The 1975 en Queens of the Stone Age zijn bekendgemaakt.

Beide acts hadden vooralsnog geen shows in Europa op de planning staan en zijn daarmee een frisse wind door de indrukwekkende reeks geruchten. Naast The 1975 en Queens of the Stone Age is er echter nog veel meer moois te bewonderen in Scheessel en Neuhausen. Check alle bevestigingen hier:

Kanshebbers voor Pinkpop

Doordat Hurricane 2023 en Southside 2023 in hetzelfde weekend plaatsvinden als Pinkpop 2023 is er veel kans op overlap. Het Limburgse festival heeft vooralsnog enkel Limburgse Popprijs-winnaar Madoux op de poster staan. De drie evenementen vinden dichtbij elkaar plaats en deelden de afgelopen jaren met regelmaat veel namen. Een band als Muse kunnen we inmiddels afschrijven voor een spot in Limburg, maar wellicht zien we The 1975 of Queens of the Stone Age wel terug op Pinkpop.

Meepraten over Pinkpop 2023

Het blijft nog even afwachten wie en of er één van deze namen op Pinkpop 2023 verschijnt. Maar wat is er nou leuker dan alvast te speculeren? Zie je jouw favoriet er niet tussen staan maar ben je er heilig van overtuigd dat je gelijk hebt? Overtuig je mede Pinkpop-liefhebbers op het Festileaks-forum

Wil jij helemaal snel de laatste updates horen? Via de Festileaks App ben je als eerste op de hoogte: je krijgt dan een pushbericht bij groot concert- en festivalnieuws. Download ‘m in de App Store of Play Store.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam