Winnen: Tickets voor Secret Project Festival tijdens ADE 2022!

Secret Project Festival
Photo credit: Mark Richter

Goed nieuws voor wie nog een gaatje vrij heeft in z’n ADE-agenda! Wij mogen namelijk 1 x 2 gastenlijstplekken weggeven voor Secret Project Festival. Hier lees je wat je moet doen om kans te maken.

We zitten inmiddels dik in de maand oktober en dat betekent dat we ons aan het opmaken zijn voor Amsterdam Dance Event 2022! De agenda is weer enorm en veel grotere events zijn al lang en breed uitverkocht. Voor de late beslisser kunnen we het echter heel makkelijk maken.

Festileaks geeft namelijk last-minute kaarten weg voor Secret Project Festival. Je moet snel reageren, want de winactie loopt slechts enkele dagen. Het festival zelf vindt plaats op zaterdag 22 oktober op het Hemburgterrein in Zaandam.

Zo win je gastenlijstplekken:

Kans maken op die gastenlijstplekken? Dan moet je dit doen:

  1. Volg Festileaks op Instagram
  2. Like de winactie-post en tag de vriend(in) met wie je naar Secret Project wil
  3. Houd de story in de gaten voor de specifieke prijsvraag en stuur je antwoord in

De actie loopt tot donderdag 13 oktober 12:00. Vrijdag 14 oktober zullen we rond 12:00 de winnaar bekendmaken.

Secret Project Festival
Photo credit: Stef van Oosterhout

Secret Project Festival

Secret Project Festival maakte vorig jaar haar Europese debuut tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) voor maar liefst 20.000 bezoekers tijdens een uitverkochte editie. Op zaterdag 22 oktober 2022 strijkt het Amerikaanse Secret Project Festival opnieuw neer op het Hembrugterrein in Zaandam. Met op de line-up techno legendes als Marco Carola en Sven Väth, maar ook dé nieuwe generatie pioniers als michael bibi, HAAi en Patrick Topping.

Het progamma is verdeeld over vier podia op het Hembrugterrein, een bijzondere locatie aan de overkant van de Amsterdamse haven. Het indrukwekkende terrein deed ooit dienst als industriegebied, maar werd in 2003 omgetoverd tot een creatief en cultureel terrein met behoud van de oorspronkelijke uitstraling. Hierdoor is het de perfecte setting voor het kunstzinnige Secret Project Festival; de industriële sfeer van de locatie gaat hand in hand met de muziekstijlen en het audiovisuele aspect.

Secret Project Festival
Photo credit: Jordy Brada

Mis niks van Amsterdam Dance Event 2023

Dit jaar vind het Amsterdam Dance Event plaats van 18 t/m 22 oktober. Je kunt je uitleven op feesten zoals Awakenings, DGTL, Audio Obscura, Pleinvrees en Into The Woods. Onder meer de Gashouder, de NDSM-werf en de Johan Cruyff ArenA worden omgetoverd tot de dikste clubs ter wereld. Daarnaast zit het dagprogramma ook weer bomvol met interessante workshops en conferenties.

Festileaks doet uitgebreid verslag van Amsterdam Dance Event 2023. De hele week warmen we je op voor het festival in de hoofdstad met achtergrondverhalen en voorbeschouwingen.

Amsterdam Dance Event Logo

Amsterdam Dance Event 2022

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 19-23 oktober 2022
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.