16 nieuwe namen voor Into The Grave 2023

Foto: Humphrey Paap

We like it loud! Metalfestival Into The Grave maakt een flink aantal artiesten voor de editie in 2023. De bands Testament en Jinjer staan hoog op het affiche.

Maar liefst 16 namen worden toegevoegd aan het affiche. Het festival in Leeuwarden kondigt de volgende metalartiesten aan:

Into The Grave 2023

En daarmee staat de teller op 22 bevestigde artiesten tot dusver. Onder andere Immolation en Trollfest werden al in juni aangekondigd. Ook zou The Sword van de partij zijn, maar de band ging na 19 jaar samen afgelopen maand uit elkaar.

Enthousiast geworden door deze namen? Dag- en weekendtickets zijn al te bemachtigen. Ook zijn er kaartjes voor twee dagen beschikbaar. De prijzen variëren tussen de 49 en 99 euro, afhankelijk van het aantal dagen. Into The Grave 2023 vindt plaats van 9 tot en met 11 juni, een week voor Graspop Metal Meeting. Het festival doet al meer dan tien jaar zijn naam eer aan: het wordt gehouden op een voormalig kerkhof en plein.

Into The Grave Logo

Into The Grave 2024

Locatie
Nederland
Leeuwarden, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Tickets Kopen