Dauwpop 2023 en Vestrock 2023 pakken uit met The Prodigy en Franz Ferdinand

Zowel Dauwpop als Vestrock komen vandaag met de eerste namen voor 2023. Franz Ferdinand en The Prodigy worden de publiekstrekkers op de festivals in Hellendoorn en Hulst. The Opposites headlinen de zaterdag van Dauwpop.

Franz Ferdinand en The Prodigy zijn al tientallen jaren favoriet voor menig festival. De beide acts zorgden in de loop der jaren meermaals voor uitzinnige menigtes op festivals als Pinkpop en Lowlands. Volgend jaar mogen ze dit kunstje laten zien op Dauwpop 2023 en Vestrock 2023. De kaartverkoop voor Dauwpop 2023 is direct van start gegaan. Die van Vestrock 2023 start komende zaterdag.

Meer namen voor Dauwpop 2023

De overige namen voor Vestrock 2023

Eindelijk weer The Prodigy in Nederland

De beide festivals worden waarschijnlijk de eerste optredens van The Prodigy op Nederlandse bodem sinds hun show in de Ziggo Dome in 2018. De Britse act rond Liam Howlett ligt sinds het overlijden van de gezichtsbepalende frontman Keith Flint stil, maar begon dit jaar aan een comeback en doet in 2023 diverse festivals in Europa.

Dauwpop Logo

Dauwpop 2023

Locatie
Nederland
Hellendoorn, Nederland
Datum 2-3 juni 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.