Enter The Snow is wintersport en festival in één

Het festivalseizoen zit erop, de winter is aanstaande. Dat betekent niet dat er niet meer gefestivald kan worden. Sterker nog, in de winter kom je misschien wel op de meest bijzondere festivals terecht. Een goed voorbeeld is Enter the Snow 2023, een combinatie van wintersport en festival. Van 4 tot 11 februari en 11 tot 18 maart zal Enter The Snow de pistes en venues van Val Thorens op zijn kop zetten.

Best of both worlds: Wintersport en festival

Enter the Snow is een unieke skivakantie in Frankrijk met je vrienden. Overnacht direct aan de piste en geniet van maar liefst 600 km aan sneeuwplezier. Vanaf de top van de berg ski je zo door naar de heerlijk foute apres ski, maar zie je ook live optredens van Happy Feelings, Mia More, De Hofnar, Stranded, de Platenbakkers en meer. Doe dagelijks mee aan verschillende challenges, geniet van zomerse sferen op de tropical party, oefen je meest gevreesde truc boven de big airbag en ga mee op kroegentocht door Val Thorens.

Na een gezellige zonsondergang op de après ski, maak je je op voor mooie avonden in Val Thorens. In verschillende exclusieve Enter The Snow venues barst het los. Zo is er een Tropical party, een Pub Crawl en een High Altitude Iglo Rave. De volgende ochtend kun je meedoen aan verschillende “ski challanges” waaronder: stunten op de Big Airbag en een ouderwetse slee contest. Deze challenges vinden dagelijks plaats.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf EU539 en zijn inclusief live optredens van DJ’s & Artiesten, accommodatie direct aan de pistes, skipas Les Trois Vallées en Nederlandstalige après-ski. De busreis is los te boeken.

Tot en met zondag 6 november 20.00u scoor je early bird tickets via de website van Enter the Snow. Wacht daarom niet te lang en verzilver een wintersport week om nooit te vergeten.