Gojira zesde headliner Graspop 2023

Gojira
Photo: Travis Shinn

Graspop 2023 bevestigt Gojira als zesde headliner voor komende zomer. De Franse metalband speelt vrijdag 16 juni op het noordpodium van de Belgische metal meeting.

Gojira is de laatste onthulling vanuit Dessel voor Graspop 2023. De organisatie is er zo te zien alles aan gelegen om haar bezoekers een goede line-up te bieden. Tussen de eerste artiesten op het affiche zitten grote namen. Slipknot en Parkway Drive zullen zaterdagavond de planken betreden om een show te geven. Def Leppard en Mötley Crüe zijn de afsluitende headliners voor de zondag op Graspop. Ghost beklimt op de donderdag het hoofdpodium.

Het feit dat Gojira op het noordpodium te zien zal zijn, betekent dat er waarschijnlijk nog een grotere headliner bijkomt op de vrijdag. Hetzelfde geldt voor Ghost op de donderdag. Wie deze ontbrekende acts zijn? Bekijk het overzicht van de geruchten.

Tickets voor Graspop 2023

Het festivalterrein in Dessel kan betreden worden op donderdag 15 juni om 12:00. De kaartverkoop van Graspop 2023 gaat op 26 november van start.

Vorig jaar vierde Graspop de 25e editie, waarmee het festival langzaamaan niet meer is weg te denken uit het festivallandschap. Ook volgend jaar zal er weer alles uit de kast getrokken worden voor een geslaagd feestweekend. Dessel in de Belgische provincie Antwerpen biedt al sinds 1996 een perfecte plek voor liefhebbers van gillende gitaren en donderende blastbeats.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2023

Locatie
België
Dessel, België
Datum 15-18 juni 2023
Line-up
Gojira
Ghost
Parkway Drive
Gojira, Ghost, Parkway Drive +106 meer
Tickets Verkoop start 26 Nov 10:00.