Kaartverkoop Graspop 2023 op 26 november van start

Metalheads, wakker worden! Er is informatie over de kaartverkoop voor Graspop Metal Meeting 2023: vanaf 26 november kun jij een ticket bemachtigen. Het Belgische festival maakte eerder haar eerste headliners al bekend.

Om tussen 15 en 18 juni toegang te krijgen tot het festival, kun je vanaf zaterdag 26 november een ticket kopen. De kaartverkoop gaat om 10:00 ’s ochtends van start via de Belgische Ticketmaster.

Graspop 2023 in hetzelfde weekend plaats als Pinkpop 2023. En toevallig genoeg begint het festival in Landgraaf ook op hetzelfde moment met de ticketverkoop.

Maak je klaar voor Graspop 2023

Volgende zomer zie je Mötley Crüe en Def Leppard op Graspop. Beiden staan geprogrammeerd op de laatste dag van het festival, dat deze editie opnieuw vier dagen duurt. Ook Slipknot en Parkway Drive zijn inmiddels bekend voor de zaterdag. Gojira speelt verder op vrijdag, en Ghost op donderdag. Welke harde acts er nog meer zullen komen, blijft nog even gissen. Check ons geruchtenoverzicht en speculeer alvast verder op het Festileaks Forum. In het Graspop 2023-topic wordt er lustig op los gediscussieerd.

Wil jij helemaal snel de laatste updates horen? Via de Festileaks App ben je als eerste op de hoogte: je krijgt dan een pushbericht bij groot concert- en festivalnieuws. Download ‘m in de App Store of Play Store.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2023

Locatie
België
Dessel, België
Datum 15-18 juni 2023
Line-up
Machine Head
Guns N' Roses
Disturbed
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Eva Wendt

Hi, I'm Eva, 19 years old and I want to work in the music/festival industry. I dont know yet what exactly, because there are many things I like about it. I used to organize my own festival for 6 years and studied IEMES (International Event Music & Entertrainment Studies). I quit this after around 8 months to start working at IFFR (Internional Film Festival Rotterdam). This February I started to write for Festileaks to gain experience in this as well!

Meer van Eva