Leak: The Lumineers naar Rock Werchter 2023

The Lumineers komt volgend jaar naar Rock Werchter 2023. De show is nog niet officieel bevestigd door het Belgische festival, maar de Facebook-pagina van de Amerikaanse band verklapte het nieuws al.

The Lumineers zet hun Brightside-tour in de zomer verder. Dat nieuws komt zojuist naar buiten via de sociale media kanalen van de Amerikanen. Hieruit kunnen we afleiden dat de groep op zondag 2 juli speelt op Rock Werchter 2023.

Met het nieuwe album Brightside op zak is de folkrockband al een tijdje op tournee. Zo stonden ze in maart nog in de AFAS Live en in de Lotto Arena. Nu trekken ze deze tour door naar de festivalzomer van volgend jaar.

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'LUMINEERS BRIGHTSIDE WORLDATOUR EUROPE & UK 2023 DUBLIN. IE BERLIN, DE WARSAW. PRAGUE, COPENHAGEN. DK STOCKHOLM, BERGEN, SCHESSEL, TUTTLINGEN. JUNE 5 JUNE JUNE JUNE 9 JUNE JUNE 14 JUNE 16-18 JUNE 16-18 JUNE 23 JUNE JUNE JUNE JUNE ST ANNE'S PARK VERTI HALL COS TORWAR SPORTOVNI HALA FORTUNA FALCONER HALL ANNEXET BERGENFEST HURRICANE FESTIVAL SOUTHSIDE FESTIVAL CARROPOINTE FERRARA SUMMER FESTIVAL CAVEA AUDITORIUM ARENA SFERISTERIO ROCK WERCHTER EDINBURGH CASTLE CARDIFF CASTLE CRYSTAL PALACE PARK THE PIECE HALL FERERRA, ROME, MACERATA. JULY JULY JULY JULY EDINBURGH, CARDIFF, LONDON, HALIFAX, TICKETS ON SALE NOV *RESCHEDULED SHOW, ORIGINAL TICKETS REMAIN VALID THELUMINEERS.COM'

Andere kanshebbers

Queens of the Stone AgeArctic MonkeysMuse en Stromae hebben we al van ons lijstje kunnen schrappen. Maar wie kunnen we wel nog allemaal op de poster van het Belgische festival verwachten? Misschien zijn Florence + The Machine of Kendrick Lamar wel één van de volgende kanshebbers. Geruchten genoeg voor volgende zomer. Speculeer alvast mee, of overtuig andere Rock Werchter-fans op het Festileaks-forum.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €127. Combitickets vanaf €292. Kopen