The Strokes en Arcade Fire op Europese festivals in zomer: kanshebbers Lowlands en Sziget 2023

The Strokes en Arcade Fire zijn op Europese festivals te vinden in de zomer van 2023. Het Spaanse festival Cala Mijas 2023 presenteert de twee indie-headliners. Ook Florence + the Machine is op de poster te vinden.

Er komen weer twee kanshebbers bij voor de Europese festivals komende zomer. Cala Mijas 2023 maakt haar eerste namen bekend. Indie-lovers kunnen hun hart ophalen want The Strokes en Arcade Fire zijn komende zomer op ons continent te vinden. Ook onder andere Florence + The Machine en Foals zijn present op het festival in Málaga. Bekijk alle namen hieronder:

Kanshebbers Lowlands en Sziget 2023

Cala Mijas vindt aan het inde van de zomer plaats, van 31 augustus tot 2 september. De bands op de poster van het Spaanse festival zijn daarmee kanshebbers voor festivals in augustus. Sziget 2023, Lowlands 2023 en Pukkelpop 2023 zouden The Strokes of Arcade Fire kunnen presenteren.

The Strokes sierden de bovenkant van de poster van Sziget 2020. Deze editie ging door de coronapandemie niet door. De Amerikaanse groep rondom Julian Casablancas heeft dus nog wat in te halen in Hongarije. Dat maakt The Strokes een grotere kanshebber voor Sziget 2023. De garagerockband staat erom bekend dat ze niet vaak in Europa spelen. Afgelopen zomer werd hun terugkeer met gemengde gevoelens ontvangen.

Cala Mijas  Logo

Cala Mijas 2023

Locatie
Spanje
Cala De Mijas, Spanje
Datum 31 augustus - 2 september 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Ruben Bodelier

Masterstudent Communicatie & Beïnvloeding aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Meestal te vinden in de buurt van zijn elektrische gitaar. Kijkt het meest uit naar Rock Werchter in de zomer en naar Carnaval in de winter. Wisselt naadloos van Kendrick Lamar naar TOOL en dan weer van Pearl Jam naar Lana Del Rey.

Meer van Ruben