The Weeknd eindelijk naar Johan Cruijff Arena in 2023

Het kostte bloed, zweet en tranen, maar het is gelukt: The Weeknd komt naar Nederland. Op zaterdag 24 juni 2023 staat hij in de Johan Cruijff Arena met zijn After Hours Til Dawn Tour.

Eindelijk is er nieuws vanuit het kamp van The Weeknd over de nieuwe tournee. De Canadees maakt zijn volledige Europese tour bekend. Zo staat hij op 24 juni 2023 in Amsterdam en op 11 juli is hij ook te zijn in het Belgische Koning Boudewijnstadion.

Dat hij volgend jaar ook naar Brussel komt, is geen heel grote verrassing. Een klein half jaar geleden konden we al op de pagina van Ticketmaster het heugelijke nieuws lezen. Het enige wat er is veranderd, is de datum. Zo was er eerst sprake van dat hij op 4 juli te zien zou zijn, maar dat is nu 11 juli geworden.

Tickets

Wil jij er graag bij zijn? Zet dan zeker een herinnering voor vrijdag 2 december om 12:00 uur, dan gaat de kaartenverkoop van start. Voor een staanplaats betaal je €95,30, voor een zitplaats ben je iets minder kwijt. Deze beginnen bij €51,62.

May be an image of text

After Hours Til Dawn Tour

Het wordt dus de zomer van 2023 waarin The Weeknd eindelijk zijn langverwachte shows naar Europa brengt. De tour heet nu de After Hours Til Dawn Tour. Daarmee voegt hij de tour rondom zijn laatste twee albums After Hours (2020) en Dawn FM (2022) samen. 

Dat de superster sinds zijn laatste passage in 2017 een legioen aan hits heeft afgeleverd is een understatement. 2023 wordt de eerste keer om bangers als ‘Blinding Lights’, ‘Save Your Tears’ of ‘Sacrifice’ in Europa live te horen.