Kanshebbers BKS: Bon Iver en meer naar Tempelhof Sounds 2023

Photo: Ben Houdijk

We wachten nog steeds op de eerste namen voor Best Kept Secret 2023. Maar we kunnen alvast beginnen met dromen. Zo staat onder meer Bon Iver enkele dagen voor BKS op het Duitse Tempelhof Sounds.

Tempelhof Sounds 2023 komt met de eerste namen voor juni komend jaar. Bon Iver, Fever Ray en Holly Humberstone spelen op 2 juni 2023 op het festival in Berlijn. Dat is een kleine week voor Best Kept Secret 2023, dus een doorreis naar Hilvarenbeek ligt voor de hand. Vooralsnog is het affiche van BKS leeg. Wel liet de organisatie deze week weten dat het niet lang meer wachten is op de eerste naam. De eerste aankondiging komt namelijk volgende maand uit de bus.

Bon Iver is nu een serieuze kanshebber voor een van de headline posities op het Brabantse festival. De Amerikaanse indie folk band rond Justin Vernon sloot daar in 2019 ook al een dag af. Fever Ray speelt op 7 april op Rewire festival 2023 in Den Haag. Het is dus onzeker of de Zweedse artiest nog kans maakt op een plekje op BKS. Holly Humberstone stond al op de poster voor de afgelopen editie, maar moest afzeggen. De kans lijkt dus groot dat de singer-songwriter komend jaar haar show op BKS in komt halen.

Ist möglicherweise ein Bild von Text „TEMPELHOF SOUNDS PRESENTS 02.06.2023 WALDBÜHNE BERLIN BON IVER FEVER RAY HOLLY HUMBERSTONE INFO TICKETS: TEMPELHOFSOUNDS BERLIN FKPSCORPIO.COM UND EVENTIM.DE“

Kanshebbers Best Kept Secret 2023

Bon Iver is niet de enige grote naam die rond Best Kept Secret 2023 in de buurt is. The 1975 doet Europese festivals in juni, maar nog zonder Nederlandse show. Ook Sigur Rós, headliner van de eerste editie van BKS, heeft vooralsnog geen Nederlandse show in hun festivaltour komende zomer. blur speelt op zaterdag 10 juni op Primavera Sound Porto 2023, maar zou de oversteek nog kunnen maken om zondag 11 juni in Hilvarenbeek te spelen. Interpol en M83 staan in het weekend van BKS op Sideways 2023 in Helsinki. Ook Pulp is in theorie nog kanshebber, maar de band heeft voorlopig alleen een tour in Engeland en Ierland gepland. Speculeren met andere BKS-fans kan op het Festileaks forum!

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2023

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 9-11 juni 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.