Eerste aankondiging Best Kept Secret 2023 in januari

Mast bks 2022
Photo credit: Ben Houdijk / Best Kept Secret Festival

Er is nieuws op komst rondom Best Kept Secret 2023. In januari weten we eindelijk wie er komende editie in de Beekse Bergen te zien zijn.

Wie worden de headliners op Best Kept Secret 2023? Het best bewaarde geheim van 2023 staat op het punt om onthuld te worden. Het festival kondigt aan dat het merendeel van het programma in januari wordt bekendgemaakt. Dat betekent dat we snel na de jaarwisseling de eerste namen kunnen verwachten. Ook is het mogelijk om je te registreren voor de presale van BKS 2023, die snel na de aankondigingen begint.

Kanshebbers Best Kept Secret 2023

Pulp leek een van de grootste kanshebbers te zijn voor de komende editie. De band lijkt voorlopig alleen een tour in Engeland en Ierland op het programma te hebben staan, maar Europese festivals zijn in theorie nog mogelijk. Gelukkig zijn er nog een hoop andere kanshebbers voor Best Kept Secret 2023. Zien we Bon Iver of Sigur Rós misschien terugkeren naar Hilvarenbeek? Komt The 1975 hun nieuwe muziek laten horen? Of maakt de reünietour van Blur vlak na Primavera Sound een stop op BKS? Ook Interpol is eind mei weer op een Brits festival te vinden. Speculeren met andere BKS-fans kan op het Festileaks forum!

Best Kept Secret is elk jaar weer een hoogtepunt vroeg in het festivalseizoen. Op het bosrijke evenemententerrein van de Beekse Bergen programmeert het festival steevast een combinatie van de grootste alternatieve headliners en de heetste nieuwe indiebands. Afgelopen zomer speelden The Strokes, Nick Cave & the Bad Seeds en alt-J nog op het strand van het Brabantse Victoriameer. Ook liefhebbers van lekker eten zijn bij Best Kept Secret aan het goede adres. Het festival won in 2022 namelijk nog de Festileaks Festival Award voor ‘Beste Eten & Drinken’.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2023

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 9-11 juni 2023
Tickets Kopen