Leak: Enter Shikari naar Paaspop 2023

Enter Shikari
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Enter Shikari stond nog niet tussen de bevestigde namen voor Paaspop 2023. Maar de bio van de band kan wel al op de website gevonden worden. Dit betekent hoogstwaarschijnlijk dat ze volgend jaar ook in Schijndel te zien zijn.

Voor wie graag wat meer over de artiesten van Paaspop 2023 te weten wil komen zijn de bio’s op de website een goed begin. In de bio van Italiaanse techno DJ Enrico Sangiuliano staat natuurlijk een stukje over hem zelf. Maar de oplettende lezer ziet er ook wat over de Britse band Enter Shikari staan. Het festival zelf heeft echter nog niet bevestigd of de band naar Schijndel komt in 2023. Ook is de tekst ondertussen van de website afgehaald.

Paaspop is niet het enige Nederlandse festival waar Enter Shikari te vinden is volgend jaar. Eerder werden ze namelijk ook bevestigd voor Jera on Air 2023. Daarnaast staan ze op Graspop 2023 in Belgiรซ. De kans dat je de band ergens tegenkomt deze zomer is dus best groot.

Paaspop 2023

Vorige week bevestigde Paaspop meer dan 40 nieuwe namen voor de bijna uitverkochte editie in 2023. Onder andere Duncan Laurence, Nina Kraviz, Joost en Prins S. en de Geit staan in Schijndel op de planken. Het is nu al een diverse en spannende line-up, en die wordt nog verder aangevuld. Wie nog geen kaartje heeft voor Paaspop moet snel zijn. Er zijn namelijk alleen nog vrijdag of VIP-tickets verkrijgbaar via de website van het festival zelf.

Paaspop Logo

Paaspop 2023

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 7-9 april 2023
Tickets Kopen