Leak: Wet Leg naar Rock Werchter 2023

Photo: Hollie Fernando

Ook Wet Leg zal volgend jaar te vinden zijn op Rock Werchter 2023. De show is nog niet bevestigt door het festival zelf, maar een verkeerde Instagram-story verklapt per ongeluk het nieuws.

Oscar and the Wolf was een van de 24 namen die gisteren bekendgemaakt werden voor Rock Werchter 2023. In al zijn enthousiasme plaatste hij een Instagram story met de volledige line-up tot nu toe. Daar stond echter nog een naam op die niet eerder bekendgemaakt was: Wet Leg. De Instagram story is sinds weer verwijderd en vervangen met een story met wel de juiste line-up.

De Britse band staat aankomende zomer dus ook in België op het podium. Of we ze nog terug zien in Nederland is nog de vraag. Down the Rabbit Hole vindt tijdens hetzelfde weekend plaats als Rock Werchter, wat betekent dat de indie rockers in de buurt zijn en best even over kunnen steken naar de Groene Heuvels.

Wet Leg bestaat sinds 2019, maar wisten in 2021 al door te breken in het alternatieve circuit met hun debuut single ‘Chaise Longue’. Afgelopen zomer waren ze te vinden op onder andere Primavera Sound 2022 waar het publiek volledig uit zijn dak ging. Dit belooft veel goeds voor aankomende festivalzomer.

Screenshot Instagram story Oscar and The Wolf

Geruchten Rock Werchter 2023

Rock Werchter 2023 heeft de meeste headliners al bekendgemaakt, maar er zijn nog altijd openingen. Er zijn ondertussen al veel kanshebbers die we op een rijtje gezet hebben. Weet jij zeker wie de volgende bevestigingen zijn? Speculeer mee op het Festileaks forum.

Of kom alvast in de stemming met onze Spotify lijst!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.