Meer kanshebbers Rock Werchter: Mad Cool 2023 bevestigt Lil Nas X, Sigur Rós en vele anderen

Sigur Rós

We mogen weer genieten van een nieuw lijstje met festivalnamen dankzij Mad Cool 2023. Onder andere Lil Nas X, Sigur Rós en The Black Keys zullen afreizen naar Madrid. Dat betekent ook dat er weer nieuwe kanshebbers voor Rock Werchter 2023 tussen zitten.

Fans van het Spaanse festival hebben even geduld moeten hebben. De organisatie van Mad Cool 2023 begon op 22 november de eerste hint te geven over de line-up. Dat ging twaalf dagen lang door. Door middel van tekeningen kon geraden worden welke artiesten het affiche zullen sieren. Of de voorspellingen kloppen, kun je zien in deze lijst met bevestigde namen:

Mad Cool en Rock Werchter 2023

Deze nieuwe namen zijn niet alleen goed nieuws voor de fans van Mad Cool, maar ook voor die van Rock Werchter. Het Spaanse festival vindt namelijk een week later plaats dan RW. De kans is dus erg groot dat meerdere artiesten beide festivals zullen aandoen. Dit jaar deelden de festivals headliners als Metallica, The Killers en Imagine Dragons.

Van het lijstje met bevestigde namen voor Mad Cool 2023, passeerden Lizzo en Sam Smith al eerder de revue in het geruchtenoverzicht van Rock Werchter. Dit zijn dus artiesten die met potlood opgeschreven kunnen worden voor de Belgische weide.

Al eerder maakte Rock Werchter enkele namen van de aankomende editie bekend, inclusief een nieuwe (of oude?) headliner. Red Hot Chili Peppers geeft voor het tweede jaar op rij een optreden op het Belgische festival. De teller staat momenteel op zes bevestigde artiesten. Naast de Peppers zal ook Queens of the Stone Age het Spaanse festival aandoen.

Mad Cool Logo

Mad Cool 2023

Locatie
Spanje
Madrid, Spanje
Datum 6-8 juli 2023
Tickets Kopen