Foo Fighters zijn terug: eerste festivalshows 2023 officieel

Dave Grohl
Photo credit: Andrew Stuart

Foo Fighters zijn terug. De Amerikaanse band bevestigt de eerste drie festivals sinds het overlijden van drummer Taylor Hawkins. In 2023 spelen Dave Grohl & co. op Boston Calling, Bonnaroo en Sonic Temple.

Rond de jaarwisseling bevestigden de Foo Fighters al hun terugkeer voor 2023. Vandaag kondigen Boston Calling (Massachusetts), Bonnaroo (Tennessee) en Sonic Temple (Ohio) de rockband aan als headliner.

De drie Amerikaanse festivals vinden plaats in mei en juni van dit jaar. Of de Foos komende zomer ook de oversteek maken naar Europa is nog onduidelijk. Ook nog niet bekend is wie er bij de nieuwe shows achter het drumstel zit.

Overlijden Taylor Hawkins

In maart 2022 meldden de Foo Fighters het nieuws dat drummer Taylor Hawkins was komen te overlijden. Dit kwam als een grote schok voor de band, andere muzikanten én muziekliefhebbers.

Er valt nog weinig te zeggen over de vervanger van Hawkins, maar aan de contactenlijst van frontman Dave Grohl zal het niet liggen. Tijdens de twee Taylor Hawkins Tribute concerten afgelopen september namen veel drummers plaats op zijn kruk. Zat daar een mogelijke opvolger tussen?

Bonnaroo Music & Arts Festival Logo

Bonnaroo Music & Arts Festival 2023

Locatie
Verenigde Staten
Manchester, Tennessee, Verenigde Staten
Datum 15-18 juni 2023
Line-up
Foo Fighters
Odesza
Kendrick Lamar
Tickets Kopen