Kingsland 2023: alles wat we tot nu toe weten

Koningsdag is alweer over 3 maanden en het is nog best wel stil rondom het festival Kingsland, het grootste eendaagse festival van Nederland. Maar wat weten we nou precies en wanneer kunnen we nieuws verwachten?

We weten natuurlijk dat Kingsland plaatsvindt op 27 april 2023. Ook dit jaar zal er weer een editie zijn in de RAI in Amsterdam, het Zuiderpark Rotterdam en het stadspark in Groningen. Verder kan je je al pre-registreren via de website voor de editie in de stad waar jij naar toe wil. Door te pre-registreren krijg je exclusieve early access tot de ticketshop en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, ticketupdates en de line-up.

Verder houdt het festival nog veel geheim. Vorig jaar kwam de line-up op 10 februari, wat zou betekenen dat die nu nog even op zich laat wachten. Ook begon de ticketverkoop afgelopen jaar pas op 14 februari. Dit geeft ons nu nog veel tijd en ruimte om te speculeren over wie er op het affiche van de 2023 editie gaat staan.

Kingsland 2022

Dat Kingsland een van de leukste festival is om met Koningsdag naartoe te gaan weten we, maar wat maakt het zo uniek? Nou, voor Kingsland reizen sommige artiesten meer dan één van de locaties af. Zo stonden afgelopen jaar bijvoorbeeld Antoon en Abstract in zowel Amsterdam als Rotterdam en Groningen op het affiche. En andere artiesten zoals Franky Rizardo of Lucas en Steve stonden op twee van de drie locaties. Daarnaast weet het festival elk jaar mooie headliners te strikken zoals Martin Garrix en Afrojack. Voor wie nog door wilde na afloop van het festival waren er vorig jaar zelf twee dikke afterparties. Eén in de AIR in Amsterdam en de andere in Nova, wat zeker ook veel goeds belooft voor aankomend jaar. Warm alvast op met de aftermovie van een paar edities terug!

Kingsland Festival Amsterdam Logo

Kingsland Festival Amsterdam 2024

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 27 april 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen