Mañana Mañana 2023 onthult nieuwe lading namen

Photo credit: Aswintha van Dijk

Het festival der ongedwongenheid heeft een flinke portie artiesten in petto. Op Mañana Mañana 2023 geniet je van elk genre op het muziekspectrum, met onder andere Claw Boys Claw en Ada Oda onder de nieuwe namen.

In januari werden we verblijd met de eerste bevestigingen en in februari volgden nog twaalf klappers. Ook nu weet Mañana Mañana weer te verrassen met dertien zeer diverse namen voor de editie van 2023. Van de instrumentale klanken door Jungle By Night tot de surfbeats van Chung Kings. Maar ook een Mexicaans orkest en singer-songwriters zijn aanwezig. Je zal je best moeten doen om een genre hier níet tegen te komen. Naast muziek kun je ook theater, een vintage markt en heerlijk eten vinden op het Gelderse festival.

Bekijk hier alle toevoegingen aan het affiche:

Paradox

In het tweede weekend van juni is er meer dan genoeg nieuwe muziek te ontdekken. Velen zullen zich begeven naar Best Kept Secret, maar ook in Laren is veel te zien. Of je doet juist helemaal niets: op Ma\�\�ana Ma\�\�ana is alles toegestaan. Het geestverruimende festival leeft in een paradox van ‘veel te doen en totale ongedwongenheid’. Kom los van het drukke leven en zweef vier dagen lang tussen alle genres die je je maar kan bedenken. Of dat nu Mongoolse keelzang, surfrock of punk is: je zult bijna alles vinden tussen de namen van Mañana Mañana 2023.

Wil je ook even weg van de grijze massa? Dan heb je geluk, want er zijn nog kaarten beschikbaar voor de negende editie. Voor 37,50 euro kun je een dag aanwezig zijn. Een weekendticket kost 95 euro. Voor dat geld kun je nergens zo onthaasten als op Kasteel Oolde.

Mañana Mañana Logo

Mañana Mañana 2024

Locatie
Nederland
Laren, Nederland
Datum 13-16 juni 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen