Pleinvrees 2023 deelt line-up met o.a. Polo & Pan en Fritz Kalkbrenner

Pleinvrees Festival begint 2023 op een fantastische manier en deelt vandaag de volledige line-up. Met groot en klein talent achter de draaitafels kan er zeker weer gedanst worden op 27 mei.

Bezoekers kunnen van veertig artiesten, verdeeld over zes podia, genieten. Het is de grootste editie van het festival ooit. Om dat te vieren, nodigen ze oude en nieuwe bekenden uit. Zo wordt Fritz Kalkbrenner voor de vijfde keer geboekt. Ook techno dj Mees Salomé mag voor de derde keer langskomen. Maar er staan ook nieuwe namen op de line-up die hun debuut gaan maken op Pleinvrees 2023, zoals WhoMadeWho, Polo & Pan en Nora en Pure. Het festival spreekt van een geslaagde 2022 editie, maar met deze nieuwe namen zal Pleinvrees komend jaar ook niet tekortschieten. Lees alle namen hieronder.

Ticketverkoop

De tickets voor de ‘lekker vroege’ kopers zijn helaas al de deur uit, maar er is goed nieuws: er zijn nog kaartjes beschikbaar tegen een iets hoger tarief. Het dagfestival vindt plaats op het NDSM-werf in Amsterdam, een bekende plek voor dancefestivals zoals DGTL en Into The Woods. Het evenement verhuisde in 2019 naar deze locatie na enkele edities te hebben vertoefd bij Blijburg aan Zee. Pleinvrees bestond ooit als een feestje voor een vriendengroep op Koninginnedag. Tegenwoordig trekt menige vriendenkring naar Amsterdam om te genieten van een van de eerste festivals van de zomer.

Heeft de line-up van Pleinvrees 2023 jou over de streep getrokken? Geniet dan nog even na van de vorige editie met deze aftermovie.

Pleinvrees Festival Logo

Pleinvrees Festival 2023

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 27 mei 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.