White Lies, Wolfmother en meer naar Nirwana Tuinfeest 2023

Photo: Femke Valks / Festileaks

De eerste namen op de line-up van Nirwana Tuinfeest 2023 zijn bekend. Onder andere White Lies, Wolfmother en Zebrahead komen in augustus naar het festival in Lierop.

Ondanks het barre weer kunnen we alvast vooruitkijken naar een zomers weekend op het Brabantse platteland. Nirwana Tuinfeest 2023 deelt namelijk het eerste deel van de line-up voor 18, 19 en 20 augustus. Bovenaan het affiche vinden we Wolfmother en White Lies. De Australische rockers van Wolfmother komen hun show inhalen die voor de afgelaste editie van 2020 gepland stond. De Britse indie rock band White Lies keert terug na hun optreden in 2017.

Daarnaast zijn onder andere Zebrahead en The Vices op het festival te zien. Ook lijkt het erop dat Froukje er zal staan. De zangeres is niet officieel bevestigd, maar is wél te vinden op de poster die White Lies op twitter plaatste.

Hieronder alle namen en de poster met de dagindeling:

Tickets Nirwana Tuinfeest 2023

De ticketverkoop voor Nirwana Tuinfeest 2023 is ook meteen gestart. Een dagticket voor vrijdag of zaterdag kost € 42,50 en voor beide dagen samen ben je € 75,- kwijt. Ook sta je voor € 20,- het hele weekend op de camping. Alle tickets haal je hier. De zondag, met voornamelijk tribute- en coverbands, is zoals altijd weer gratis toegankelijk!

Nirwana Tuinfeest is een kleinschalig festival met een grote geschiedenis. De eerste editie was namelijk al in 1972 en dit jaar staat de 46e editie op het programma. Het gemoedelijke tuinfeest vindt plaats in het weiland vlak buiten het dorpje Lierop in Zuidoost-Brabant. Is je interesse gewekt? Lees dan vooral nog meer over de kenmerken van het festival en waarom het zo typisch Brabants is.

Nirwana Tuinfeest Logo

Nirwana Tuinfeest 2024

Locatie
Nederland
Lierop, Nederland
Datum 9-11 augustus 2024
Tickets Dagkaarten vanaf €47.5. Combitickets vanaf €85. Kopen