Lokerse Feesten 2023 trapt metaldag af met Bullet For My Valentine

Het is deze week elke dag feest voor metalfans. De Lokerse Feesten maken dagelijks een nieuwe naam bekend voor de metaldag op de 2023 editie.

Bullet For My Valentine is de eerste band die het podium mag betreden op zondag 6 augustus. Op die dag staat alles in het teken van het hardere genre. De mannen uit Wales zetten recent nog de 013 in Tilburg op zijn kop. Ook de Ancienne Belgique in Brussel mocht er gisteren aan geloven. Op het eind van de show werd de bevestiging van de band op de Lokerse Feesten al bekendgemaakt via een flyer. In de zomer kunnen we dus opnieuw hits als ‘Tears Don’t Fall’ en ‘Your Betrayal’ verwachten in België.

De bevestiging van Bullet For My Valentine is pas het begin van een reeks knallende aankondigingen. De organisatie laat weten dat deze week nog meer namen zullen volgen: “vandaag is de dag”, zoals de Graspop-fans zouden scanderen. Kaartjes voor de metaldag van de Lokerse Feesten gaan op 4 maart 2023 in de verkoop.

Lokerse Feesten 2023

In Lokeren zijn, naast metal, allerlei artiesten uit de meest variërende genres te vinden. Daar is genoeg ruimte voor, want het festival duurt maar liefst tien dagen. Voor 2023 staan er al enkele unieke boekingen gepland. Zo brengt blur op de dinsdag een bezoekje aan België. Een dag eerder kun je genieten van Placebo, die we helaas in Nederland niet op festivals zullen zien. Tegelijkertijd is er ook plek voor acts als Goldband en The Opposites. Het is nog even afwachten welke genres de andere dagen zullen dragen. Volgens de organisatie hoeven we daar niet lang meer op te wachten.

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2023

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 4-13 augustus 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.