Nothing But Thieves, Froukje en meer naar Pukkelpop 2023

We moeten nog een beetje bijkomen van de vorige namen of Pukkelpop dropt al weer het volgende rijtje namen. Ook Nothing But Thieves, Froukje en meer sluiten zich aan bij de 2023 editie.

Pukkelpop 2023 komt weer met nieuwe namen. Op de vrijdag zal onze Nederlandse Froukje afreizen naar Hasselt en staat ze dit jaar op de mainstage. Ook bevestigt het festival Nothing But Thieves en Joji voor de zaterdag en rapper Zwangere Guy voor de zondag. Het volledige lijstje met nieuwe namen kan hier onder gevonden worden.

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Eerder werden al anderen namen aangekondigd voor aankomend jaar, zoals Billie Eilish en Belgische DJ Amelie Lens. Vanaf nu blijft het namen regenen bij Pukkelpop 2023. Volgende week kunnen we namelijk al weer een lijstje namen verwachten laat het festival weten.

Dat Nothing But Thieves een kanshebber was voor Pukkelpop 2023 werd al een tijdje gespeculeerd. De band was namelijk een tijdje geleden al bevestigt voor Lowlands 2023. Er zijn altijd wat overeenkomsten tussen de Lowlands en Pukkelpop line-up. Ook dit jaar staat o.a. Billie Eilish, Florence + The Machine en Nothing But Thieves op alle twee de festivals. Dit zou dus zo maar kunnen betekenen dat we een aantal van de nieuwe namen ook terug zien in biddinghuizen. Wat natuurlijk erg leuk zou zijn.

Kaarten Pukkelpop 2023

Kaarten voor de 2023 editie zijn al in de verkoop via de website. Je kan voor €265,- vier dagen op Pukkelpop dansen. Als je maar 1 of 2 dagen naar het festival kan komen kan je ook een dagkaart kopen voor vrijdag, zaterdag of zondag. Daar ben je dit €119,- voor kwijt dit jaar. Wil je op de donderdag komen? Dat kan met een combi ticket of een vrijdag ticket.   

Wil jij graag mee speculeren over de nieuwe namen die we volgende week van Pukkelpop kunnen verwachten? Praat dan mee op ons forum.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2023

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 17-20 augustus 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.