Billie Eilish, Angèle en Anne-Marie naar Pukkelpop 2023

Billie Eilish en Angèle zijn de eerste twee headliners voor Pukkelpop 2023. Daarnaast bevestigt het Belgische festival de komst van Anne-Marie.

Billie Eilish is de eerste headliner van Pukkelpop 2023 op vrijdag 18 augustus. Angèle sluit het hoofdpodium af op zaterdag 19 augustus. Op dezelfde dag speelt ook Anne-Marie op het festival in Kiewit.

De namen van Anne-Marie en Angèle werden donderdag om 11 uur geprojecteerd op een glazen container op het Verbindingsplein in Hasselt. Morgen worden er op hetzelfde tijdstip en op dezelfde locatie voor de derde en voorlopig laatste keer namen voor Pukkelpop gelost.

Pukkelpop vindt zoals altijd plaats in hetzelfde weekend als Lowlands 2023. Het is dan ook niet ondenkbaar dat er overlap bestaat tussen de line-up van beide festivals. Lowlands bevestigde op 1 februari ook de komst van Billie Eilish en vele anderen. Kunnen we op Pukkelpop meer namen van het Lowlands affiche verwachten en andersom? Praat erover mee op ons forum!

Er is nog niks bekend over de ticketprijzen en de start van de kaartverkoop, maar de organisatie van Pukkelpop geeft aan dat praktische informatie binnenkort volgt.

Angèle – Festileaks.com

Angèle

Angèle is een Belgische zangeres. Haar debuutalbum Brol kwam uit in oktober 2018. Met ‘Tout Oublier’ brak Angèle een record in Wallonië als langst genoteerde nummer 1-hit door een Belgische artieste. De zangeres brak later haar eigen record. Met het nummer ‘Fever’, een samenwerking met de Britse zangeres Dua Lipa, stond ze zestien weken op één in Wallonië, en acht weken in Vlaanderen.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2023

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 17-20 augustus 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Eva Wendt

Hi, I'm Eva, 19 years old and I want to work in the music/festival industry. I dont know yet what exactly, because there are many things I like about it. I used to organize my own festival for 6 years and studied IEMES (International Event Music & Entertrainment Studies). I quit this after around 8 months to start working at IFFR (Internional Film Festival Rotterdam). This February I started to write for Festileaks to gain experience in this as well!

Meer van Eva