The Killers & Florence + The Machine naar Pukkelpop 2023

The Killers & Florence + The Machine zijn vandaag bevestigd voor Pukkelpop 2023. Beide artiesten staan op de zondag van het festival.

Met deze bevestiging zijn de afsluiters van Pukkelpop 2023 een feit. Op zondag 20 augustus is de headline spot voor The Killers en Florence + The Machine. Net als gisteren werden de namen bekendgemaakt met een projectie op een glazen container in Hasselt. Voorlopig is het de laatste keer dat ze de namen op deze manier bekend maken.

Andere namen en ticketverkoop

Gisteren werd al aangekondigd dat Billie Eilish de headliner is van de vrijdag van het festival. Ook werd toen bekend dat Angèle en Anne-Marie op de zaterdag op Pukkelpop 2023 staan. De komende maanden komen er nog tweehonderd andere acts op het affiche te staan.

Volgende week woensdag komt Pukkelpop met nieuws over de startdatum van de ticketverkoop.

Beste Festivalacts Aller Tijden

Eerder optreden The Killers Pukkelpop

Voor The Killers is het de eerste keer in 15 jaar dat de band op het podium staat in Hasselt. In 2004 stond de band voor het eerst op de planken op het festival. Vier jaar laten stonden de heren hier nog eens, maar dit keer op de mainstage. Inmiddels is hun megahit ‘Mr. Brightside’ uitgegroeid tot een onverwoestbaar fan favoriet waarbij het publiek helemaal los gaat. Dat belooft dus wat te worden op Pukkelpop dit jaar. Tot nu toe is de show op Pukkelpop ook de enige show voor the Killers in Nederland en België.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2023

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 17-20 augustus 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.