Eerste namen Mysteryland 2023 bekend

Foto: Bart Heemskerk

Goed nieuws! De eerste namen van Mysteryland 2023 zijn zojuist bekendgemaakt. Zowel Alesso, Hardwell en Joris Voorn zijn van 25 tot en met 27 augustus van de partij in Haarlemmermeer. Mysteryland pakt hiermee weer uit.

Met onder andere Hardwell en Joris Voorn heeft Mysteryland weer een tweetal headliners van formaat gestrikt. Daar blijft het echter niet bij! Ook Alesso, Adam Beyer en Frenna geven optredens. Met plek voor ruim 100.000 festivalgangers is Mysteryland het grootste dancefestival in Nederland. Zo stonden vorig jaar onder andere Armin van Buuren, Sunnery James en Alan Walker achter de draaitafel. Naast elektronische muziek biedt het festival enkele andere genres aan, denk aan hiphop en R&B.  

Op Instagram deelt het festival alle namen op alfabetische volgorde:

Kaartverkoop

De early-bird tickets zijn inmiddels uitverkocht, maar voor volledige weekendtickets kun je al wél terecht op de website. Overige tickets worden begin 2023 online gezet. Mysteryland 2022 vindt plaats op 26 tot en met 28 augustus in Haarlemmermeer, nabij Amsterdam. Elk jaar weet de organisatie de voetjes van de vloer te krijgen met een geheel dansbare line-up. Voor meer informatie kun je op de officiële website terecht.

Mysteryland Logo

Mysteryland 2023

Locatie
Nederland
Hoofddorp, Nederland
Datum 25-27 augustus 2023
Line-up
Alesso
Hardwell
Joris Voorn
Tickets Niet meer beschikbaar.