Advertisement

John Coffey is terug mét nieuwe muziek

Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Na zes jaar radiostilte is John Coffey terug. Dat laat de band weten via social media en een nieuwsbrief. In maart staan vier kleine concerten op het programma en een nieuw nummer is per direct te beluisteren.

In de ochtend van vrijdag 3 maart 2023 deelt de Utrechtse band John Coffey het nieuws dat ze terug zijn met nieuwe muziek én vier gratis shows. Het nieuwe nummer ‘Steam Waltz’ is er als vanouds eentje om erop los te rammen in de moshpit. Dit kun je komende week gratis doen in Tilburg, Apeldoorn, Rotterdam en Groningen.

John Coffey

Deze vijfkoppige band bestaat sinds 2002. Het debuutalbum ‘Vanity’ kwam in 2009 uit, maar John Coffey werd pas echt bekend na het legendarische moment waarop zanger David Achter de Molen een biertje opvangt op Pinkpop. Vergeten? Bekijk hier het hele optreden op Pinkpop 2015 terug. In 2016 nam John Coffey afscheid voor onbepaalde tijd, maar nu zijn de heren dus toch terug.

Over de auteur ✍️

Eva Wendt

Hi, I'm Eva, 19 years old and I want to work in the music/festival industry. I dont know yet what exactly, because there are many things I like about it. I used to organize my own festival for 6 years and studied IEMES (International Event Music & Entertrainment Studies). I quit this after around 8 months to start working at IFFR (Internional Film Festival Rotterdam). This February I started to write for Festileaks to gain experience in this as well!

Meer van Eva