Mumford & Sons, Lorde en meer bij tweede aankondiging Sziget 2023

Photo: Ben Houdijk

Heugelijk nieuws voor de Szitizens onder ons! De organisatie van het Hongaarse Sziget voegt een reeks nieuwe namen toe aan de line-up van 2023. Onder andere Lorde, Macklemore en Mumford & Sons zijn in augustus in Boedapest te bewonderen.

Terwijl we nog nagenieten van de eerste bekendmaking met onder meer Billie Eilish, Sam Fender en David Guetta is er weer nieuws vanuit Sziget 2023. Lorde, Macklemore en Mumford & Sons zijn de laatste drie headliners voor komende zomer.

Na de vorige bekendmaking uit december voegt de organisatie vandaag wederom een serie namen toe. Check alle kersverse namen hier:

Ook maakt het Hongaarse festival bekend dat Awakenings, Q-Dance, Next Level en Rampage allemaal een avond hosten in de Party Arena.

Tickets Sziget 2023

Wie wil er nu geen kaartje voor Sziget 2023 met deze nieuwe namen op de poster? Tickets voor het Hongaarse festival zijn inmiddels al een tijdje in de verkoop. Zo werden de Super Early Bird kaartjes al in augustus verkocht, en gingen de Early Bird tickets in de verkoop in oktober. Ondertussen is de reguliere kaartverkoop gestart. Voor een full festival pass leg je ‚ā¨355,- neer. Wil je gaan voor de VIP-ervaring, dan betaal je ‚ā¨595,-. Dagtickets zullen in de verkoop gaan na het bekendmaken van de dagindeling.

Sziget Logo

Sziget 2023

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 10-15 augustus 2023
Line-up
Lorde
Macklemore
Mumford & Sons
Tickets Niet meer beschikbaar.