Sziget maakt datum verkoop Early Bird kaarten bekend

Foto: Sandor Csudai

De kaartverkoop voor Sziget 2023 gaat deze week van start! Van 27 tot en met 29 oktober kun je een Early Bird kaartje kopen. Een ticket tijdens de Szitizen Prime Sale kost je €299,-.

De tickets zijn 48 uur beschikbaar tijdens de Szitizen Prime Sale. Naast een toegangsbewijs krijg je nog meer leuks. In de Szitizen Prime Kit zitten een hoop goodies, waaronder sokken, een t-shirt en een tote bag. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen. Wie weet win je wel een backstage tour, een VIP upgrade of een plekje op de glamping.

Duurzaamheid staat bij Sziget hoog in het vaandel. De goodies worden daarom niet opgestuurd, maar je ontvangt ze op het festivalterrein. Je moet dus nog even geduld hebben. Het festival vindt namelijk van 9 tot 14 augustus 2023 plaats.

Prijs

In augustus gingen de allereerste kaarten de deur uit. Tijdens de Super Early Bird kostte een toegangspas voor zes dagen 275 euro. De VIP kaarten waren bijna dubbel zo prijzig à 495 euro. De Early Birds die deze week in de verkoop gaan, zijn iets duurder. Zo ben je nu een 299 euro kwijt voor een zes dagen ticket. Voor een een VIP pass betaal je 519 euro.

Dat er nog geen namen bekend zijn voordat de Early Bird kaartverkoop van Sziget begint, mag de pret niet drukken. We hebben alvast de meest onvergetelijke momenten van de afgelopen editie op een rijtje voor je gezet.

Sziget Logo

Sziget 2023

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 9-14 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen