Advertisement

Datum ticketverkoop Paaspop 2024 bekend

Foto: Nikki Born (Paaspop 2023)

De huidige editie is nog in volle gang, maar jij kunt je binnenkort alweer verzekeren van een ticket voor volgend jaar. De Super Early Birds voor Paaspop 2024 gaan namelijk dinsdag 11 april in de verkoop.

Wie dit weekend rondloopt op Paaspop 2023 zal het niet ontgaan zijn: overal op het terrein staan grote borden met de ticketinfo voor volgend jaar. De ticketverkoop voor Paaspop 2024 gaat dinsdag 11 april om 19:00 uur van start via de website van het festival. Wees er snel bij, want de Super Early Bird tickets voor de huidige editie waren binnen een recordtijd uitverkocht: na vier dagen waren alle tickets vervlogen.

Foto: Nikki Born (Paaspop 2023)

Modderfestijn op Paaspop 2023

Een vliegende start was het niet, wel een modderige. De Sligro-dag van Paaspop 2023 viel letterlijk en figuurlijk in het water vanwege enorme regenval en veel modder. Witte donderdag werd daarmee niet Maundy, maar Muddy Thursday. Ongeacht de regen, modder en parkeerproblemen kon men gelukkig toch nog genieten van het Brabantse festival.

Vandaag staan onder andere MEUTE, Warhaus en Hang Youth nog op het programma. Ook Goldband komt nog even de tent afbreken. De Staat, Danny Vera en Reinier Zonneveld zijn enkele namen die het festival zondag afsluiten.

Paaspop Logo

Paaspop 2024

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 29-31 maart 2024
Tickets Niet meer beschikbaar.