Pukkelpop 2023 bevestigt Ethel Cain, Dorian Electra en meer

Photo: Jokko

Langzaam maar zeker beginnen de plekken op de Kiewitse poster gevuld te worden. Pukkelpop 2023 maakt namelijk achttien nieuwe namen bekend voor komende zomer.

Ditmaal heeft de organisatie weer een bomvol pakketje in petto. Op vrijdag neemt Ethel Cain het podium over met haar donkere popnummers. Op die dag wordt ook Dorian Electra, die eerder samenwerkte met grote namen als Lady Gaga en Charli XCX, op de line-up geplaatst. Rappers Lil Tjay en Cordae voegen nog wat meer smaak toe aan de hiphopnamen. Daarnaast spotten we talent van eigen bodem met dirk. en ultiem jeugdsentiment XINK. De veelzijdigheid van Pukkelpop 2023 zien we zeker terug in de nieuwe namen.

Bekijk de nieuwe toevoegingen per dag hieronder.

Vrijdag

  • BLUAI
  • dirk.
  • Dorian Electra
  • Ethel Cain
  • Sor

Zondag

Pukkelpop 2023

Met deze klappers belooft het weer een prachtig zomerfeest te worden in Hasselt. Pukkelpop 2023 presenteert naast achttien nieuwe namen ook grote headliners, die al eerder bekend waren. Dit jaar kun je wegdromen bij Billie Eillish en dansen bij Anne-Marie en Angèle. Of keihard meezingen bij ‘Mr. Brightside’ en ‘Somebody Told Me’ van The Killers. De grootste spots zijn al vervuld, maar de organisatie belooft dat er nog meer talent onderweg is naar Hasselt. Nog even geduld dus.

Er zijn nog dag- en weekendtickets beschikbaar voor de komende editie. Een entreekaart voor het hele festival kost 265 euro. Voor 119 euro kun je ook slechts één dag de weide betreden. Pukkelpop maakt het ook mogelijk om in de voorverkoop consumptiebonnen tegen lager tarief in te slaan.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2023

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 17-20 augustus 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.