Foo Fighters kondigt livestream aan met bekendmaking drummer?

Dave Grohl
Photo credit: Andrew Stuart

Foo Fighters presenteert op 21 mei een streaming event op weg naar de aankomende concerten. Wat er tijdens de stream precies te zien en horen zal zijn is nog onduidelijk, maar de aankondiging van de nieuwe drummer kan nooit ver weg zijn.

Na de comeback van de Amerikaanse rockband met het nummer ‘Rescued’ is Foo Fighters klaar voor een nieuwe reeks concerten, waaronder een ‘European Exclusive’ show op Rock am Ring 2023. Tijdens een livestream op 21 mei zal er nieuwe muziek voor het eerst gespeeld worden en maakt de band naar verwachting bekend wie tijdens de concerten de plaats op de drumkruk in zal nemen. Het evenement is te volgen via foofighters.veeps.com.

But Here We Are

Op 17 mei bracht Foo Fighters de tweede single van het nieuwe album uit genaamd ‘Under You’. Het volledige nieuwe album van Foo Fighters komt uit op 2 juni. But Here We Are is het eerste nieuwe werk na Medicine At Midnight (2021), en het eerste wat Foo Fighters van zich laat horen na het tragisch overlijden van drummer Taylor Hawkins. Wie op dit moment drumt voor de band is vooralsnog een mysterie.

Over de auteur ✍️

Eva Wendt

Hi, I'm Eva, 19 years old and I want to work in the music/festival industry. I dont know yet what exactly, because there are many things I like about it. I used to organize my own festival for 6 years and studied IEMES (International Event Music & Entertrainment Studies). I quit this after around 8 months to start working at IFFR (Internional Film Festival Rotterdam). This February I started to write for Festileaks to gain experience in this as well!

Meer van Eva