Puzzelen maar! Hier is het Down The Rabbit Hole 2023 blokkenschema, mét 8 nieuwe namen

Sfeer Down the Rabbit Hole 2022
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Down The Rabbit Hole heeft acht nieuwe namen en het tijdschema voor de editie van 2023 bekendgemaakt. Met de namen die al bekend waren viel het al te verwachten: de organisatie maakt het festivalgangers namelijk weer moeilijk keuzes te maken. Het puzzelen voor Down The Rabbit Hole-gangers kan beginnen!

Het programma van Down The Rabbit Hole is aangevuld met acht nieuwe namen. Singer-songwriter Nick Mulvey, De Turks-Nederlandse band Altin Gün, Kids With Buns, Joesef en Mulatu Astatke zullen hun opwachting maken op de tweede dag van het festival. Terwijl Larkin Poe en ELEPHANT aangekondigd zijn voor de laatste dag van het festival. Tot slot, Obongjayar voegt zich als enige nieuwe naam toe aan de vrijdag.

Naast de nieuwe namen voor het festival in Beuningen is ook het blokkenschema bekendgemaakt. Dat betekent dat er nu ook een podium- en dagindeling bekend is! Op de eerste dag sluit Fred again.. de dag op de Hotot af. Andere acts die op deze dag te bewondere zijn, zijn Jacob Banks, The Whitest Boy Alive en Froukje. Op zaterdag mogen we naast de nieuwe namen ook Stromae, IDLES en The Blaze verwachten. Op de slotdag maken onder andere Ben Howard, Phoenix en slowthai hun opwachting, waarna Paolo Nutini het programma op het hoofdpodium afsluit.

Check hier het volledige tijdschema:

Vrijdag 30 juni

DTRH23 down the rabbit hole 2023 Blokkenschema vrijdag

Zaterdag 1 juli

DTRH23 down the rabbit hole 2023 Blokkenschema zaterdag

Zondag 2 juli

DTRH23 down the rabbit hole 2023 Blokkenschema zondag

Puzzelen

Met de bekendmaking van het blokkenschema van Down The Rabbit Hole 2023 is het puzzelen ook begonnen. Dat gaat gepaard met veel voorpret en keuzestress. Vraag je je bijvoorbeeld af of je überhaupt de mogelijkheid hebt om iets te eten? Ga je voor die prachtige show-marathon, of toch voor uitrusten met het randprogramma? Vooraan staan bij je favoriete act, of meerdere shows meepakken? Discussieer met andere festivalfans mee op ons forum!

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Burna Boy
Fred again..
Paolo Nutini
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.