Advertisement

Van Dauwpop tot danstips in de gloednieuwe Festivalpodcast

In de gloednieuwe aflevering van de Festivalpodcast bespreken we onder andere wie na de uitval van Stromae nu Down The Rabbit Hole en Rock Werchter moet headlinen. Maar dat is niet alles! Want ook Dauwpop en de elektronische kant van het spectrum komt aan bod.

De volgende onderwerpen komen langs:

  • De maestro Stromae is out. Wie headlinet nu onze geliefde Down The Rabbit Hole en Rock Werchter?
  • Bijna Dauwpop! We nemen het voor jou helemaal onder de loep
  • We laten de pop en bandjes dan even voor wat het is en hebben het over de leukste dj-sets van komend seizoen

En in de community ging het over:

  • Een terugblik op de verregende Bevrijdingsfestivals
  • Bruce Springsteen op komst
  • Arctic Monkeys won terrein terug
  • Taylor Swift scoort punten

Luister via Spotify

Doet de episode het niet? Probeer het door hier te klikken of zoek handmatig ‘Festivalpodcast’ in je podcastapp.

Vind je het leuk? Abonneer je dan! Je checkt de show op Spotify of op Apple Podcasts.

De Festivalpodcast

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Festivalfanaten Julia, Judith en Jos komen elke twee weken samen om bij te kletsen over wat hen opviel in de wereld van festivals en live muziek. Van buckethats tot fannypacks, van mainstage tot dixieland en van timetable tetris tot bier: luister je mee naar dit plezier?

In de zomer word je meegenomen naar alle grote festivals van Nederland (en daarbuiten!). Tijdens de rest van het jaar worden de dikste line-ups gespot, de interessantste trends besproken en vooral veel lekkere muziek geluisterd om warm te lopen voor het festivalseizoen.

Dat doen onze hosts echter nooit alleen, want De Festivalpodcast is niks zonder de levendige community. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen! Bijvoorbeeld via de speciale Whatsapp-groep of via het Festileaks Festival Forum. Of kom langs bij de meet-ups op de festivals zelf!