Deze laser- en vuurwerkshows kunnen we verwachten op Pinkpop 2023

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

Volgende week is het zover: Pinkpop 2023 gaat van start. Zoals goede gewoonte brengen ook enkele artiesten speciale effecten zoals vuurwerk, vuur- en lasershows mee. Wij zochten uit wie er dit jaar voor leuk entertainment zorgt.

Op de site van gemeente Landgraaf krijgen we al een kleine sneak preview. Zo staat er te lezen wanneer we vuurwerk, een vlammen en een heuse lasershow te zien krijgen. Als we dan het tijdschema van het Pinkpop er bij nemen komen we toch al uit op leuke ontdekkingen.

P!nk

Te beginnen bij P!nk. Op vrijdag tussen 22.00 – 0.00 krijgen we een al hele vuurwerkshow te zien. Als we dan kijken wie er tijdens dat tijdstip zijn of haar muzikaal zangtalent aan het showen is, komen we uit bij P!nk. Zoals we de Amerikaanse zangeres een beetje kennen blijft het niet bij vuurwerk alleen. Kostuumwissels en acrobatische acts zijn geen extravagantie voor haar.

Red_Hot_Chili_Peppers_2022
Photo Credits: Clara Balzary / Warner Records Press

Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers krijgen de eer om Pinkpop 2023 af te sluiten. Zoals gewoonlijk sluit het festival die dag het driedaagse evenement af met vuurwerk. Dit staat ook te lezen op de site van Landgraaf. Zo krijgen we een spektakel van 10 minuten te zien. Maar daar blijft het niet bij. Ook brengt de Amerikaanse band ook zijn special effects mee: LASERS!

Machine Gun Kelly
Foto: Hub Dautzenberg (Pinkpop 2017)

Machine gun Kelly

Bij de laser- en vuurwerkshow blijft het niet. Niemand minder dan Machine Gun Kelly neemt ook zijn lading entertainment mee. Zo zet hij de North Stage zondagavond in vuur en vlam. De Amerikaan brengt een hele vlammenshow mee. Zweten zullen we.

Journaalbericht Pinkpop 2023

We beginnen bij de toegangskaarten. Wie graag het hele weekend wil genieten, moet snel zijn. Zo is er nog maar 2% van de combitickets beschikbaar. Hurry up! Dagtickets zijn nog steeds beschikbaar.

Daarnaast is de muntenprijs ook omhoog gegaan. Nu betaal je dertig cent meer dan vorig jaar en komt de prijs op 3,50 euro voor één consumptie. Er is ook nog goed nieuws: een nieuwe bekersysteem. Met het cup-to-cup systeem verloopt het festival een heel pak duurzamer. Zo kun je ecologisch genieten van het eigen gemaakt Pinkpop-biertje.

Ook voor de fans van Nathaniel Rateliff & The Night Sweats is er slecht nieuws. De band is over twee weken niet te zien op het Limburgse grondgebied en wordt vervangen door de Nederlandse Jungle By Night.

Zo nu zijn jullie ook op de hoogte van het laatste nieuws. Tot op de weide!

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.