Advertisement

Pinkpop introduceert eigen biertje

Pinkpop sfeer
Photo credit: Monique Biermans / Festileaks

Pinkpop heeft samen met bierleverancier Brand een eigen biertje ontwikkeld. Dit bier is exclusief verkrijgbaar op het festival.

Ook dit jaar is Brand de hoofdsponsor van Pinkpop 2023. Het festival en de bierbrouwerij zijn al jaren een goed huwelijk. Zo goed dat de Limburgse partners dit jaar de handen ineen hebben geslagen voor iets heel bijzonders, namelijk: De Brand X Pinkpop NEIPA. De New England IPA werd 25 mei gepresenteerd tijdens de opening van de microbrouwerij in Wijlre. Het biertje bevat 5% alcohol en is naar eigen zeggen ‘Een aromatisch en fruitig festivalbier dat perfect past bij Pinkpop!’. Het gerstenat en is exclusief verkrijgbaar tijdens het festivalweekend in het Brand Bierlokaal.

Onlangs presenteerde het Limburgse festival een nieuw bekersysteem. Wat Pinkpop naast felroze ook wat groener zou moeten kleuren. De kapotgetrapte plastic bekertjes zouden hiermee verleden tijd moeten worden.

Pinkpop 2023

Over drie weken gaat Pinkpop 2023 van start. Het festival vindt plaats van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juni, de opbouw is inmiddels in volle gang. Met headliners P!nk, Robbie Williams, Red Hot Chili Peppers en een goed gevuld gevarieerd programma belooft het weer een mooi weekend te worden in Landgraaf. Met met het tijdschema bekend kan het puzzelen beginnen, de lastigste clashes hebben we voor jullie op een rijtje gezet. Er zijn nog steeds kaarten verkrijgbaar voor zowel het hele weekend als dagtickets. Beluister hieronder onze Spotify playlist en kom nu al helemaal in de stemming voor Pinkpop 2023. Ook kun je altijd terecht op ons forum voor de nodige voorpret!

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.