Advertisement

Down The Rabbit Hole: Toch treinen tussen Utrecht en Nijmegen op donderdag

Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Er rijden op donderdag 29 juni gewoon treinen op het traject tussen Utrecht en Nijmegen/Arnhem, meldt ProRail. Eerder leek het erop dat dat niet zo zou zijn, en daardoor hinder zou ontstaan voor bezoekers van Down The Rabbit Hole die al op donderdag naar het festival wilden komen.

De donderdag van Down The Rabbit Hole is geen officiële festivaldag. De muzikale programmering start op vrijdag. Toch komt een groot deel van de bezoekers al een dag eerder naar het festival: de camping is dan al geopend.

Eerder meldde ProRail dat er geen treinen konden rijden over de spoorbrug over de Waal bij Nijmegen, omdat er iets mis is met de rails. De spoorbeheerder laat nu weten met een tijdelijke oplossing te komen, waardoor vanaf donderdag 7:00 uur ’s ochtends weer treinen kunnen rijden. Die mogen dan wel maximaal 10 kilometer per uur. Dat is te lezen bij de NOS.

Eenmaal op station Nijmegen moeten festivalgangers nog met een trein naar Wijchen. Vanaf daar rijden gratis pendelbussen naar Down The Rabbit Hole.

Alternatieven naar Down The Rabbit Hole

De trein naar Down The Rabbit Hole blijft daarmee een uitstekende optie. Maar het is ook mogelijk om met ander vervoer naar Down The Rabbit Hole te komen. Er rijden onder de noemer ‘Rabbit Express’ speciale bussen vanuit tientallen opstapplekken in Nederland naar het festival. Veel bussen zijn vol, maar sommige steden hebben nog plek. Check hier meer info over de Rabbit Express.

Je kunt ook proberen om een lift te scoren via Slinger. Op de Down The Rabbit Hole website vind je een widget waar festivalbezoekers carpoolplekken aanbieden.

Parkeerplekken zijn ook nog te koop. Je betaalt € 24,50 als je in de voorverkoop een ticket haalt, of anders € 34,- ter plekke.

Mis niks van DTRH 2023

Festileaks doet uitgebreid verslag van Down The Rabbit Hole 2023. De hele week warmen we je op voor het festival in Beuningen met voorbeschouwingen. Tijdens het weekend lees je reviews van de grootste acts, delen we de hoogtepunten per dag en brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen vanaf het terrein. Natuurlijk kun je ook weer stemmen op het Festivalrapport, maken we de publiekstop 25 bekend en luister je een speciale episode van de Festivalpodcast.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Burna Boy
Fred again..
Paolo Nutini
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.