Advertisement

Jungle By Night vervangt Nathaniel Rateliff op Pinkpop 2023

Helaas geen Nathaniel Rateliff & The Night Sweats op Pinkpop 2023. Vanwege omstandigheden kan hun optreden niet doorgaan. De organisatie maakt Jungle By Night bekend als vervanger.

In het blokkenschema vinden we op zondag 18 juni een nieuwe naam. Dan neemt Jungle By Night de plek van Nathaniel-Rateliff-amp-The-Night-Sweats in op Pinkpop 2023. Om 18:20 uur betreedt de Nederlandse groep de Tent stage in Landgraaf. Balen voor fans van Rateliff en zijn begeleidingsband, want de hele Europese tour wordt geannuleerd.

Slechts één optreden op het Black Deer Festival kan doorgaan. Hoewel Rock Werchter 2023 nog geen vervanger bekend heeft gemaakt, kunnen we de band daar dus ook niet tegenkomen. Volgens een officieel bericht van de band gaat het om omstandigheden die buiten hun macht liggen.

Pinkpop 2023

Naast Nathaniel Rateliff & The Night Sweats, maakte Pinkpop 2023 eerder bekend dat Trousdale niet zal optreden. Er wordt hopelijk niet te veel getreurd met deze mooie vervangers. Met minder dan twee weken te gaan tot het Landgraafse festival ein-de-lijk weer van start gaat, kunnen wij niet wachten om acts als P!nk, Robbie Williams en Red Hot Chili Peppers te zien floreren. Een speciaal Pinkpopbiertje in de hand, (hopelijk) een strakke blauwe lucht en heerlijke muziek op vier verschillende podia. Kriebelt het al bij jou?

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.