SERA vervangt Trousdale op Pinkpop 2023

Een wijziging in het blokkenschema voor de vrijdag van Pinkpop 2023. SERA vervangt Trousdale op Stage 4.

De organisatie van Pinkpop 2023 brengt vandaag naar buiten dat SERA naar Landgraaf komt. De popzangeres vervangt Trousdale, die genoodzaakt was het optreden af te zeggen. Over een exacte reden van het annuleren laten zowel de groep als de organisatie niets los.

SERA mag op vrijdag 16 januari tussen 15:30 en 16:15 op Stage 4 aantreden. De inmiddels 29-jarige zangeres werd in 2019 bekend door covers te zingen op TikTok. Dit werd opgemerkt door vele miljoenen volgers en resulteerde zelfs in een duet met Justin Bieber. Toch leuk voor die jongen. Inmiddels kunnen we haar kennen van bijvoorbeeld ‘Only Us’ en ‘Head Held High’. Laatstgenoemde nummer is ondertussen al 17,5 miljoen keer gestreamd op Spotify.

Stage 4

In 2014 is het intieme Stage 4 podium geïntroduceerd op het Limburgse megafestival. Wie tussen de gigantische acts graag op ontdekkingstocht gaat zou hier aankomende editie toch eens een kijkje moeten nemen. Zo zijn dit jaar o.a. Goldkimono, Nova Twins, Sons, The Jordan, Prins S. en de Geit, Orange Skyline en The Lathums allemaal te zien op het knusse vierde podium van Pinkpop.

Pinkpop 2023

Je kunt er nog bij zijn. Pinkpop 2023 is niet uitverkocht. Aankomende editie kent weer drie uitstekende headliners: P!nk, Robbie Williams en Red Hot Chili Peppers staan bovenaan de poster van het festival. Het Limburgse festival heeft het ook dit jaar weer voor elkaar gekregen om een breed programma neer te zetten. Zo zijn onder meer ook The War on Drugs, Niall Horan, Queens of the Stone Age, Ellie Goulding, Editors, The Black Keys en Machine Gun Kelly van de partij in het weekend van 16 t/m 18 juni. Weekendkaarten gaan voor €275 inclusief camping. Voor een dagkaart betaal je €135. Ga jij al? Of zien we juist nog een aanrader over het hoofd? Wees welkom op ons forum!

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.