Advertisement

Kom donderdag naar de Festileaks meet-up op Rock Werchter 2023!

The Class of Rock Werchter 2019
Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

De Festileaks community is het kloppende hart van ons platform. Zowel voor als achter de schermen dragen duizenden enthousiastelingen dagelijks bij aan een bruisende online gemeenschap. Daar zijn we trots op! Daarom ontmoeten we jullie graag in levende lijve op de festivals. Ook op Rock Werchter 2023 organiseren we een meet-up voor iedereen die Festileaks een warm hart toedraagt.

Of je nou een actieve forum bijdrager bent, af en toe onze stories bekijkt of benieuwd bent welke koppies nou elke dag al die artikelen schrijven: iedereen in onze Festileaks community is meer dan welkom bij de meet-up op Rock Werchter 2023!

Datum: Donderdag 29 juni 2023
Tijd: 15:30 uur
Waar: Meeting point “de poes”, rechts naast de Main Stage

Natuurlijk houden we rekening met al het moois dat op het programma staat. Daarom ontmoeten we jullie meteen op de eerste middag van het festival, donderdag vanaf 15:30. De show van Anna Calvi in The Barn is dan net afgelopen en Froukje begint een half uurtje later op de Main Stage.

We houden de meet-up bij het meeting point van “de poes”, rechts naast de Main Stage. Vlakbij zowel de bar als de toiletten! Op het onderstaande kaartje is de locatie aangegeven.

Don’t miss de groepsfoto!

Festileaks meet-ups vinden regelmatig plaats op de grote festivals in Nederland en België. We vinden het super leuk om onze mede-festivalgangers te ontmoeten en zijn benieuwd wat je bezighoudt deze zomer. Natuurlijk kijken we vooruit naar wat er allemaal te zien valt de komende dagen. En maken we de altijd beruchte – maar minstens net zo legendarische – groepsfoto. Mis het niet!

We hopen jullie allemaal deze donderdag te zien op Rock Werchter!

Heb je een vraag over de meet-up? DM ons even via Insta!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.