Kom zaterdag naar de Festileaks Meet-up op Down The Rabbit Hole 2023!

Photo: Festileaks

De Festileaks community is het kloppende hart van ons platform. Zowel voor als achter de schermen dragen duizenden enthousiastelingen dagelijks bij aan een bruisende online gemeenschap. Daar zijn we trots op! Daarom organiseren we op Down The Rabbit Hole 2023 wederom een Festileaks Meet-up, om onze gezamenlijke liefde voor het festivalleven te vieren en elkaar beter te leren kennen.

Of je nou een actieve forum bijdrager bent, af en toe onze stories bekijkt of benieuwd bent welke koppies nou elke dag al die artikelen schrijven: iedereen die Festileaks een warm hart toedraagt is meer dan welkom bij de meet-up!

Natuurlijk houden we rekening met al het moois op het muzikale programma en daarom spreken we zaterdag aan het begin van Selah Sue af tegenover de Hotot, zodat we haar soulvolle Belgische klanken nog goed op de achtergrond kunnen horen.

Datum: Zaterdag 1 juli 2023
Tijd: 19:30 uur
Waar: Bij de linkerbar tegenover de Hotot

De meet-up spot is te vinden in de witte cirkel op onderstaande plattegrond:

Don’t miss de groepsfoto!

Festileaks Meet-ups vinden regelmatig plaats op de grote festivals in Nederland en Belgi√ę. We vinden het super leuk om onze mede-festivalgangers te ontmoeten en zijn benieuwd wat je bezighoudt deze zomer. Natuurlijk recenseren we samen alvast voorzichtig wat we tot nu toe zagen op het festival en wisselen we tips uit over wat nog staat te gebeuren. En natuurlijk is er die altijd beruchte – maar minstens net zo legendarische – groepsfoto. Mis hem niet!

We hopen je heel graag te zien, aanstaande zaterdag op Down The Rabbit Hole 2023!

Heb je een vraag over de meet-up? DM ons even via Insta!

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Burna Boy
Fred again..
Paolo Nutini
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.