Dit is wanneer Defqon. 1 2024 tickets in de verkoop gaan

Defqon. 1 2023 is nog maar net achter ons of de voorpret voor de 2024 editie kan al weer beginnen. Wie enthousiast wordt van lazers, harde beuken en vette stage design kan 28 oktober alvast in de agenda zetten dan begint namelijk de kaartverkoop voor Defqon. 1 2024.

De volgende editie van Defqon. 1 vindt plaats op 22-25 juni 2024 in Biddinghuizen. Wil jij hier bij zijn? Maak dan maar vast een uurtje vrij in je agenda op 28 oktober om 13:00. Dan gaan de kaarten voor de deze editie van het festival in de verkoop via de website.

Als je voor de eerste keer gaat wil je natuurlijk ook graag weten welke verschillende kaarten en opties er zijn. Wil je naar het VIP-deck of gewoon een kaartje voor alleen de camping? Vanaf 19 oktober komt de ‘wishlist’ online waarbij je alle details van de verschillende kaartjes kunt checken. Dan wordt ook de prijs bekendgemaakt van de verschillende dag en weekend kaarten.

Bijzonder festival

Defqon. 1 is een bijzonder festival en één van de grootste dance festivals van ons land. Er komen namelijk elk jaar zo’n 250.000 bezoekers van heinde en verre naar de polder in Biddinghuizen om samen te dansen. Ook treden er meer dan 350 artiesten op en kan je naast dansen op hoge bpm’s ook knutselen of lekker chillen op de ligbedjes naast het meer. En natuurlijk niet te vergeten, bijna elk uur en sowieso elke avond zijn er spectaculaire confetti en vuurwerk shows. Want zonder vuurwerk geen Defqon. 1.

Benieuwd naar hoe de 2023 editie was? Lees hier het review!

Defqon.1 Logo

Defqon.1 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 27-30 juni 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen