Dit is de line-up van Defqon.1 2024

De langverwachte line-up voor Defqon.1 2024 is hier! Onder andere Ran-D, Angerfist, Showtek en Brennan Heart zorgen eind juni voor het nodige explosieve geweld in de Flevopolder, waar een ruime portie vuurwerk uiteraard ook niet ontbreekt.

Het populaire hardstyle festival Defqon.1 2024 heeft vandaag weer haar gigantische line-up gelanceerd. Aangevoerd door dj’s als Ran-D, Angerfist, Showtek en Brennan Heart vormt Biddinghuizen van 27 tot en met 30 juni het epicentrum van de hardere dancemuziek, over de top podiumconstructies en imponerende vuurwerkshows waar je letterlijk niet omheen kunt. Allemaal goed voor een jaarlijks totaal van 250.000 bezoekers.

Defqon.1 2024

Het door Q-dance georganiseerde Defqon.1 2024 vindt plaats van donderdag 27 tot en met zondag 30 juni. De donderdag trappen de campingbezoekers Defqon.1 af tijdens The Gathering. Na het beroemde “Weekend Warriors, Welcome Home” worden de bezoekers klaargestoomd door anthem makers Sound Rush bij de BLUE stage. Hardcore legende Mad Dog opent de BLACK Stage. De eerste dag bereikt zijn hoogtepunt met The Tribute, de eerste van in totaal vier eindshows, waarbij er een legendarische hardstyle track wordt geëerd bij de UV Stage.

Vrijdag is het tijd voor Showtek die na een langverwachte terugkeer de RED mainstage betreedt met een melodieuze set. Ook zien we zaterdag de uptempo sensatie Spitnoise die op het hardcore stage BLACK aantreedt. De afsluiter van de dag is Sefa, die vorig jaar nog zijn eigen Defqon.1 Theatre experience had. Dit jaar brengt hij de intieme ervaring naar het allergrootste podium.

De zaterdag was dit jaar wederom binnen enkele minuten volledig uitverkocht. Wie toch een ticket heeft weten te bemachtigen kan meedoen aan de befaamde “Warrior Workout”. Voor het eerst vindt deze plaats op de RED Mainstage, hiermee wordt het de grootste festival workout ooit. Uiteraard mag ook het geliefde POWER HOUR, waarin het publiek met de armen over elkaars schouders van links naar rechts voor de mainstage stuitert, niet ontbreken. Om de zaterdag nóg iets specialer te maken sluit Angerfist er als eerste hardcore act ooit de RED mainstage af.

De laatste dag, Sunday Funday, is dit jaar óók nog specialer. Wanneer de avond valt wordt het hele festival samengebracht op de RED mainstage voor de grootse afsluiter. Deze duurt dit jaar niet drie, maar liefst vijf uur. De line-up van The Closing Ceremony blijft geheim. Wel laat de organisatie weten dat deze bol staat van de Defqon.1 legendes.

Tickets

Het festival kan ieder jaar rekenen op voldoende animo vanuit Nederland, maar ook van ver daarbuiten. Zo zijn alle weekendtickets voor het festival al ruim voor het bekendmaken van de line-up uitverkocht. Op dit moment zijn er nog enkele dagkaarten beschikbaar voor de vrijdag en de zondag.

Sfeer

Vorig jaar wist Defqon.1 2023 onze festival award in de categorie ‘Beste Sfeer’ binnen te slepen, en niet geheel onterecht. Wij hebben het festival getest: het bleek een unieke ervaring te zijn die niet misstaat op menig bucketlist. Dus wil je iets van deze line-up en gemoedelijke sfeer proeven? Wacht dan zeker niet te lang en wees een onderdeel van de ‘Power Of The Tribe’.

Defqon.1 Logo

Defqon.1 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 27-30 juni 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen