Line-up Untold 2023 compleet met o.a. Bebe Rexha, Imagine Dragons en Eric Prydz

Publiek untold 2022
Photo credits: Julien Duval – Untold Festival

Met nog maar een dikke week te gaan kunnen de dansschoenen alvast uit het vet voor Untold festival 2023. De line-up is compleet én het thema voor deze editie is bekend: The Light Phoenix. Let’s go!

Een magisch thema

Dit jaar zal The Light Phoenix, de beschermer van The World Capital of Night and Magic, neerstrijken in het hart van Cluj-Napoca. Voor 4 dagen en 4 nachten zal het park Parcul Central Simion Bărnuțiu het epicentrum zijn van het feestgedruis. Naar verwachting wordt dit weer een fantastische feest met veel vuurwerk, heerlijke muziek en prachtige lichtshows.

Untold staat bekend om haar prachtige producties maar ook heerlijk eten voor fijne prijsjes. Meer dan genoeg redenen om af te reizen naar Roemenië.

Line-up

Er prijken een aantal mooie namen op de poster, we lichten twee podia uit:

Mainstage

Alchemy stage

Locatie

In het hartje van Cluj-Napoca verscholen in een park vind je 8 verschillende podia. Het weekendfestival heeft geen festivalcamping maar is omringd door diverse hotels op loopafstand waar je via hun website speciale hotelpakketten kunt boeken. Je kan zelfs overnachten in een hotel óp het festivalterrein, perfect voor de full experience!

Tickets

Weekendtickets zijn helaas uitverkocht maar er zijn wel nog dagtickets te verkrijgen. Nog een dagje vrij in het weekend van 3 tot en met 6 augustus? Dan koop je al vanaf €111,- excl. servicekosten een dagticket. Wees er snel bij want er zijn nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Meer informatie over de kaartverkoop en Untold is te vinden op de website.

Untold Festival Logo

Untold Festival 2023

Locatie
Roemenië
Cluj-Napoca, Roemenië
Datum 3-6 augustus 2023
Line-up
Alok
Alesso
Alok, Tujamo, Alesso +54 meer
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.