Bekijk de videorondleiding over het Lowlands 2023 terrein

lowlands 2023 terrein eric van eerdenburg

Je kunt de klok erop gelijk zetten: een dikke dag vóórdat de deuren van het Lowlands 2023 terrein opengaan, neemt festivaldirecteur Eric van Eerdenburg je mee voor een rondje langs de velden. Check snel de volledige video en laat de voorpret officieel beginnen!

Deze keer scheurt Van Eerdenburg samen met Justin Verkijk over het terrein in Biddinghuizen in een opgevoerde botsauto. Vergezeld van de nodige meligheid en flauwe opmerkingen laten zij je alle nieuwigheden van het terrein van Lowlands 2023 zien.

In de video komen onder andere de volgende highlights aan bod:

  • Bij LL Science kun je onder andere deelnemen aan 14 onderzoeken en kweekvlees proeven.
  • Vergeet niet je ticket te downloaden via de Ticketmaster-app!
  • Eric weet de namen van alle vijf de Spice Girls nog uit zijn hoofd voor de Spice World Sing-A-Long.
  • In de Love Hotels kun je je plotselinge gevoelens van liefde en lust de ruimte geven.
  • De nieuwe X-Ray: robuuster en groter.
  • De nieuwe Haciënda is groter dan Paradiso en de enige plek waar je pitchers met Mojito kan krijgen.
  • Er zijn grotere toiletgroeppen met meer toiletten, ‘anders houdt het gezeik nooit op’.
  • Je kunt dit jaar Boulderen op The Block.
  • Er is nieuwe horeca op de ArmadiLLow, je kunt er bijvoorbeeld ook kaassoufflés met bloemkool krijgen en een anti-katershot.

Mis niks van Lowlands 2023

Festileaks doet uitgebreid verslag van Lowlands 2023. De hele week warmen we je op voor het festival in Biddinghuizen met voorbeschouwingen. Tijdens het weekend lees je reviews van de grootste acts. Ook delen we de hoogtepunten per dag en brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen vanaf het terrein. Achteraf kun je weer stemmen op het Festivalrapport, maken we de Top 25 volgens het publiek bekend en luister je een speciale episode van De Festivalpodcast.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy