Advertisement

Kijken: Lowlands 2023 livestream met o.a. Billie Eilish, Nothing but Thieves en Underworld

Billie Eilish / Lowlands
Photo: Kamiel Scholten

Ben jij dit weekend niet aanwezig op Lowlands 2023? Geen nood, want je kunt tóch meegenieten met tal van optredens via de officiële festival livestream. Onder andere shows van Billie Eilish, Foals en Nothing but Thieves worden uitgezonden.

Het tijdschema voor de Lowlands 2023 livestream is inmiddels bekend. Scroll naar beneden om te kijken welke artiesten op welk moment worden uitgezonden. Let op: dit tijdschema verandert voordurend.

Traditiegetrouw is er voor alle muziekliefhebbers genoeg te volgen thuis achter de buis. Ook dit jaar verzorgt 3voor12 in samenwerking met de VPRO weer heerlijke opnames van Lowlands 2023, die worden uitgezonden op NPO 2 Extra. Dat kanaal zit niet standaard inbegrepen in de meeste televisieabonnementen. Bij Ziggo moet je bijvoorbeeld een plus, film- of seriepakket hebben. Ook in de pluspakketten van KPN en Tele2 vind je deze zender.

Gelukkig is er ook een webversie van de stream, die je kunt bekijken op je laptop of telefoon (alleen in Nederland). Via een chromecast of HDMI-kabel kun je vervolgens de show op je televisiescherm krijgen. Klik op de button hieronder om de livestream te openen.

Livestream schema

Op vrijdag is het aan S10 de eer om de 29e editie van Lowlands te openen. Die dag betreden ook namen als Underworld en Nothing But Thieves het podium. Op zaterdag worden onder andere Yungblud en Foals uitgezonden. Ook de zondag wordt een feest met Steve Lacey, De Jeugd van Tegenwoordig en afsluiter Billie Eilish.

Hieronder check je het volledige uitzendschema. Buiten deze tijden zijn constant herhalingen te zien van eerdere opnames. In totaal verzorgt 3voor12 een maar liefst 75 uur durende livestream, vanaf vrijdagmiddag 14:00 uur tot maandag om 17:00 uur.

Zondag 20 augustus

12:30 Sor & Sorkest
13:30 Son Mieux
14:30 Lancey Foux
15:15 Franc Moody
16:15 Bombay Bicycle Club
17:15 Rema
18:00 Steve Lacy
19:00 Turnstile
19:50 De Jeugd van Tegenwoordig
20:50 RAYE
21:45 Billie Eilish
23:00 King Gizzard & The Lizard WIzard
00:00 Dry Cleaning
01:00 Elias Mazian
01:25 nog niet bekend

Mis niks van Lowlands 2023

Festileaks doet uitgebreid verslag van Lowlands 2023. De hele week warmen we je op voor het festival in Biddinghuizen met voorbeschouwingen. Tijdens het weekend lees je reviews van de grootste acts. Ook delen we de hoogtepunten per dag en brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen vanaf het terrein. Achteraf kun je weer stemmen op het Festivalrapport, maken we de Top 25 volgens het publiek bekend en luister je een speciale episode van de Festivalpodcast.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.