Overnachten in het Untold hotel, hoe ziet dat eruit?

Photo credits: Alive Coverage – Untold

Geen moment willen missen van een festival? Dan moet je eigenlijk slapen op het terrein naast de mainstage. Bij Untold Festival in Roemenië hebben ze dat gegeven zeer serieus genomen.

Sinds 2022 heeft Untold festival een gloednieuw themahotel te midden van het heilige festivalpark Parcul Central. Wat op zich al erg bijzonder is, want het is een van de weinige festivals die daardoor een full experience kan bieden. Je kijkt vanaf je hotelkamer direct op de mainstage; als je al kunt slapen met de nodige decibellen die uit de speakers worden geblazen uiteraard.

Het 5-sterren imperium van Radisson in Cluj-Napoca is fonkelnieuw en van alle gemakken voorzien. Geweldige kamers met uitstekende bedden, die heerlijk slapen na een nacht lang dansen.

Photo credits: Alive Coverage – Untold Festival

Do not disturb

Een groot pluspunt van een verblijf in het Radisson Blu hotel: als je naar buiten stapt, sta je meteen op het festivalterrein. Ideaal dus als je snel van outfit wilt wisselen of even het danszweet van je af wilt douchen. Minder ideaal is het luide feestgedruis. Het is heus niet zo erg als op een festivalcamping, waarbij de buren de boombox naast je tent op maximaal volume zetten. Wel is deze slaapplek alleen weggelegd voor de die hards die tot in de vroege uurtjes blijven pieken. Slapen zonder oordoppen tijdens de openingstijden van het festival lijkt een onmogelijke opgave, al lukte dat voor veel mensen tijdens de 2023 editie wel gewoon.

Goodiebag 2022 | Photo credits: Alive Coverage – Untold Festival
Goodiebag 2023 | Photo credits: Radisson Blu Cluj

Faciliteiten

De locatie alleen al is fantastisch, maar de faciliteiten maken het plaatje compleet. Met een fitnesscentrum, een zonneterras en de nodige pre-parties tijdens het festivalweekend, kun je je verblijf helemaal zelf invullen. Aangezien het festival pas later op de dag echt begint, heb je genoeg tijd om een work-out te doen of je tan bij te werken. Het weer is er begin augustus heerlijk met temperaturen tussen de 25 en 35 graden.

Uitzicht op de Cluj Arena | Photo credits: Raddisson Blu Cluj-Napoca

Totaalplaatje

Wie tijdens het eerste weekend van augustus in het thematische hotel wil overnachten, moet diep in buidel tasten of wellicht een nier verkopen. De prijs die je tijdens Untold Festival 2023 gemiddeld voor een tweepersoonskamer neerlegt is € 3.000,- (!) voor 4 nachten. Dat komt neer op zo’n €375 euro per nacht per persoon. Hier zit het festivalticket niet bij inbegrepen. Voor dit bedrag krijg je naast je verblijf een unieke Untold-goodiebag en toegang tot alle exclusieve events die in het hotel worden georganiseerd. Overigens verschilt het bedrag ook per periode en per kamer. Ben je er vroeg bij dan heb je mogelijk een interessantere prijs.

Photo credits: Alive Coverage – Untold Festival

Exclusieve events

De ‘Untold-ervaring’ wordt naar een hoger niveau getild bij het boeken van het themapakket. Naast de goodiebag zijn er tal van belevenissen in het hotel, naast de vele activatiteiten op het terrein zelf. Gasten kunnen culinair dineren (waaronder sushi), professioneel laten opmaken en genieten van de feestjes in het hotel voorafgaand aan de festivaldag. Bevind je je in het hoge gedeelte van het hotel, dan is het zelfs leuk om vanuit je hotelraam te genieten van de acts op de mainstage en de mooie kleuren van al het vuurwerk en licht.

Eersterangs zicht op de mainstage

Als je een kamer in het bovenste gedeelte van het hotel hebt weten te boeken, beschik je letterlijk over je eigen skybox. Vanaf daar heb je het meest magnifieke uitzicht op de mainstage in de Cluj Arena. Het is een unieke ervaring en je geld zeker waard! Wil jij echt voor pure luxe gaan, boek dan via de website je slaapplek voor Untold Festival.

Photo credits: Alive Coverage – Untold

Untold Festival

Untold is een vierdaags mekka voor liefhebbers van voornamelijk elektronische muziek. Het staat bekend om haar gigantische producties met een spektakel van heel veel vuurwerk- en licht en lekker eten. Tijdens de editie van 2023 betreden o.a. Amelie Lens, Bebe Rexha, Imagine Dragons, Alok en Eric Prydz de podia in Cluj-Napoca.

Untold Festival Logo

Untold Festival 2023

Locatie
Roemenië
Cluj-Napoca, Roemenië
Datum 3-6 augustus 2023
Line-up
Alok
Alesso
Alok, Tujamo, Alesso +54 meer
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.